Новости ›› Разное

Експерименти з пам’яттю пришвидшують крах

21.11.2021 13:46 | просмотров: 16815
Аби повернутися в Історію, треба повсякчасна робота над власними помилками, висновки з чужих хиб й осмислення всього і вся. Замість пропаганди та політики безпам’ятства — деміфологізація, зважена та максимально об’єктивна політика пам’яті, яка конструює майбутнє, тобто дозволяє шукати спільне, те, що робить нас Людьми. Для цього Студреспубліка організувала у Києві IV Громадянський лекторій на тему «Політика пам’яті як політика для живих».

Історія — це не щось відсторонене й віджиле, вона прямо впливає на наше майбутнє. І може бути як джерелом травм, так і надавати нам глибоко відрефлексовані, а значить позитивні знання і досвід. На IV Громадянський лекторій по політиці пам’яті, який відбувся у центрі Києва, у Товаристві «Знання» України, зібралися небайдужі громадян(к)и та потужні прогресивні інтелектуал(к)и — Ілля Афанасьєв, Андрій Єрмолаєв, Андрій Золотарьов, Михайло Мінаков (по скайпу), Денис Пілаш, Валерій Солдатенко, Павло Федорченко-Кутуєв, Олег Ясинський.

Конспективний матеріал: https://studrespublika.com/pamyat-krakh/

Партнери: Інститут вільної історії (Інститут боротьби з безпам’ятством), ВГО Товариство «Знання» України, Газета прогресивних людей «Нова Республіка», видавництво Саміт-Книга, SendPulse.
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: