Новости ›› Полтава и область

Наприкінці березня оберуть найкрасивішу студентку педагогічного університету Полтави

23.03.2017 18:00 | просмотров: 1029
29 березня о 19:00 в концерт-холі «Villa Крокодила» відбудеться щорічний конкурс краси «Міс ПНПУ 2017». Цьогоріч тематика конкурсу — «Велич краси Всесвіту». Організатори запевняють, що душа і розум жінки — безмежний космос, який варто побачити.

Конкурс краси у ПНПУ імені В.Г. Короленка проходить вже шостий рік поспіль. Кожного разу організатори намагаються вразити глядачів шоу та оригінальними дефіле.

Цього разу захід відзначиться режисерським задумом і масштабністю постановки. Організатори конкурсу — студентська рада університету — приготували для учасниць 4 епізоди: «Внеземна краса», «Парад планет», «Вище неба», «Космічна таїна». Перед конкурсантками стоїть нелегке завдання, щоразу перевтілюватися перед кожним конкурсним виходом: одночасно бути яскравими у демонстрації колекції від українських дизайнерів та невимушеними і ніжними у конкурсі купальників. Глядачі також не будуть сумувати, тому що на них чекають розіграші приємних подарунків та безпрограшні лотереї під час самого дійства.

Символічно у конкурсі беруть участь десять дівчат, кожна з яких отримає титул та цінні подарунки. Трійку переможниць, а саме тих, що гідні носити титул І і ІІ Віце-Міс та Міс ПНПУ 2017 визначить компетентне журі. Цього року на конкурсі будуть присутні зірки українського шоу-бізнесу, порадує своїм співом Сорокіна Юлія, учасниця популярного молодіжного гурту «Сахар».




— Ми постійно експериментуємо та шукаємо нові ідеї, щоби глядачі могли насолоджуватися шоу. Команда організаторів поставила перед собою амбітну ціль вмістити у одному шоу весь Всесвіт, — розповідає режисер-постановник конкурсу Валерій Булик.

— Я дуже хвилююся через велику кількість складних хореографічних постановок. Ми проводимо на репетиціях більше 4 годин на день, але результат вартий того. До того ж я займаюся із хореографом окремо, тому що дуже хочу перемогти, — зізналася учасниця конкурсу Сап’ян Анастасія.

На шоу можуть потрапити всі охочі, які придбають квиток. Захід є благодійним, тому частина коштів буде перерахована на потреби дітей із вадами зору у рамках акції «Серце до Серця».
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: