Новости ›› Полтава и область

Полтавці вважають, що цієї зимою травматизму було більше ніж минулого року!

09.03.2017 09:00 | просмотров: 1476
Волонтери Полтавської обласної благодійної організації «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги» провели соціологічне опитування «Чи комфортно вам було зимою на вулицях нашого міста?».

Перший заступник директора Полтавської обласної благодійної організації «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги», магістр з економіки та менеджменту, управління проектами Андрій Олєйніков зазначив, що цієї зимою, як ніколи місто Полтава було обділене увагою комунальних служб.

Нерозчищені пішохідні доріжки, груди снігу на зупинках, тротуарах, численні борулі – це все досягнення місцевих комунальних служб. Через таку «роботу» місто мало не тільки занедбаний вигляд, а і було зоною підвищеного травматизму. Коли призначають на відповідальні посади керівників, які не мають знань, відповідної освіти (фахова, менеджменту, або управління) та досвіду роботи, то ось такий результат роботи і буде надалі.

Андрій Володимирович повідомив, що в даному опитуванні взяли участь 400 пересічних громадян міста Полтави, віком від 20 до 60 років, які відповіли на зазначені запитання та висловили своє бачення щодо порушених запитань.

Результати опитування:

На запитання: «Чи комфортно вам було зимою на вулицях нашого міста?»:

- Так, комфортно – 4;
- Ні, не комфортно – 396.

На запитання: «Чи падали ви цієї цимою на вулицях міста?»:

- Важко відповісти – 6;
- Ні - 13;
- Падав 1-3 рази – 143;
- Падав більше 3 разів – 238

На запитання: «Чи задоволені ви роботою комунальних служб міста Полтава?»:

- Важко відповісти – 8;
- Незадоволений – 381;
- Цілком задоволений - 11




Під час проведення соціологічного опитування, респондентам було роз’яснено, що таке комунальні служби міста, як вони мають працювати, хто ними керує, скільки грошей виділялось на прибирання вулиць від снігу та криги тощо.

Також, всіх бажаючих полтавців та гостей нашого міста, щодня в зручний для них час запрошують підійти та побачити досягнення роботи комунальних служб нашого міста, а саме пішохідний перехід (на перехресті вулиць Соборності та 1100-річчя Полтави) та до Білої альтанки і подивитись на дорогу-спуск із неї. Після таких захоплюючих екскурсій, можна приймати участь у конкурсі «Найкращій занедбаний населений пункт України!».
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
11.03.2017 11:26 Аноним
такого тупого руководства коммунальщиков в Полтаве ещё небыло

От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: