Новости ›› Полтава и область

У Полтаві вдруге відбувся конкурс для молодих учених на отримання іменної стипендії міського голови

06.03.2017 15:00 | просмотров: 1239
2 березня в приміщенні Полтавської міськради відбулося засідання конкурсної комісії з визначення стипендіатів міського голови серед молодих учених. Конкурс провів голова комісії — завідувач кафедри технічних дисциплін Полтавської державної аграрної академії Олексій Горик.

Запровадження стипендії міського голови для молодих науковців важливе не тільки як матеріальна підтримка, а й у вигляді заохочення для розвитку та самовдосконалення.

— Цей конкурс створює умови для здорової конкуренції серед молодих учених та стимулює до проведення наукових досліджень, — зазначає Олексій Горик.

Комісія, до складу якої входять депутати міськради, посадовці, викладачі полтавських вишів, розглянула 24 заяви від кандидатів із різних навчальних закладів та наукових установ міста.

Начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавського міськвиконкому Олена Ромас повідомила, що всі документи від бажаючих здобути стипендію відповідають вимогам Положення про порядок її призначення:

— У трійку лідерів по кількості запропонованих претендентів входять Полтавський національний педагогічний університет, аграрна академія та університет економіки і торгівлі.

Члени комісії, відповідно до Положення, визначили 10 переможців конкурсу, які отримуватимуть іменну стипендію міського голови. Цьогоріч вона призначається:

Купріян Катерині Василівні — старшому лаборанту кафедри ботаніки, екології та методики навчання біології Полтавського національного педагогічного університету ім. В. Г. Короленка;
Білобровій Тетяні Олександрівні — доценту кафедри міжнародної економіки Полтавського університету економіки і торгівлі;
Зорі Світлані Петрівні — доценту кафедри фінансів і кредиту Полтавської державної аграрної академії;
Мельничуку Віталію Васильовичу — завідувачу навчально-наукової лабораторії паразитології Полтавської державної аграрної академії;
Недоборенко Вадиму Михайловичу — лікарю-гематологу, лікарю-терапевту 1-ї міської клінічної лікарні Полтави;
Канюці Олені Юріївні — завідувачу сектору біологічних досліджень Полтавського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України;
Орлову Владлену Миколайовичу — науковому співробітнику науково-дослідного сектору науково-освітньої роботи Полтавського музею авіації і космонавтики;
Гаркуші Андрію Олександровичу — доценту кафедри цивільного, господарського та екологічного права Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого;

Розмір стипендії — 1500 гривень. Вона призначається терміном на один рік, з 1 січня по 31 грудня, та виплачується щомісяця.

Источник: poltava.to
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
06.03.2017 21:05 Аноним
Цікаво, а де ще 2 прізвища загубили?
Премій - 10, а прізвищ - 8

06.03.2017 21:06 Аноним
я не бачу переможців від технічного і післядипломної освіти)

06.03.2017 21:27 Аноним
кращенко - он...нист очкастый, какое отношение он, кандидат "педагогических" наук имеет к ученым?

От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: