Новости ›› Полтава и область

Полтавська міська влада не збирається допомогати створювати хоспісний стаціонар

29.12.2016 15:00 | просмотров: 2092
Полтавську обласну благодійну організацію «Асоціацію паліативної та хоспісної допомоги» дуже хвилює відсутність міського хоспісного стаціонару на протязі багатьох років в Полтаві. Проблема відсутності хоспісу є нагальною, адже полтавці залишаються на самоті із своїм горем і онкохворий вимушений вмирати в стражданнях вдома на очах близьких та рідних.

Перший заступник директора Полтавської обласної благодійної організації«Асоціація паліативної та хоспісної допомоги» Андрій Олєйніков повідомив, що на наш запит, щодо відкриття в Полтаві хоспісого стаціонару, чиновники надали ввідповідь, в якій зазначено, що ніякого міського хоспісу в Полтаві не буде і не планується.

Цей лист підготувало управління охорони здоров’я міськвиконкому, відсутність хоспісного стаціонару – це заслуга саме таких чиновників, які багато років займають ці посади та демонструють свою бездіяльність та ще пишаються цим. Тепер всі невиліковні онкологічні хворі чітко будуть знати, що помруть не в спеціалізованому закладі, а вдома на очах рідних та близьких.

Більше того, місцева влада вважає, що допомога невиліковним хворим у нашому місті надається у повному вигляді, проблем взагалі не існує, про що зазначено у іхній відповіді. Користуючись нагодою, повідомляємо всім, хто потребує паліативної та хоспісної допомоги, звертатись у заклади, які зазначені у лісті- відповіді міськвиконкому та телефонувати на номер телефона виконавця цього листа щодо надання роз’яснень.

Враховуючи численні нарікання населення міста щодо якості обслуговування у медичних закладах міста, відсутність хоспісного стаціонару, діяльність фондів у лікарнях та ін., асоціація надалі буде висвітлювати діяльність управління охорони здоров’я міста та запрошує до співпраці активні громадські, благодійні організації, активістів міста, яким небайдужа охорона здоров’я, з метою проведення спільних інформаційних заходів та акцій.



Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
29.12.2016 19:11 Аноним
от і сподівайся на таку "владу" та таку "турботу" від неї

От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: