Новости ›› Полтава и область

Чергова відписка від Полтавської міської влади!

22.12.2016 09:00 | просмотров: 1184
В рамках проведення благодійної акції: „Підтримай заходи з запобігання травматизму”було ініційовано подання до Полтавської міської ради двох електронних петицій, що набрали необхідну кількість для розгляду голосів, в березні 2016 року:

- Про р емонт асфальтної частини дороги (спуску) з Білої а льтанки ;

- Про ремонт сходинок центрального підземного пішохідного переходу .

Наразі, зроблений лише поточний ремонт асфальтної частини (спуску) з Білої альтанки.
З гідно листа міськвиконкому № 02-11/233 від 18.05.2016 року, має бути заплановано виготовлення проектно-кошторисної документації для проведення робіт з капітального ремонту вказаної ділянки та про початок капітального ремонту підземного пішохідного переходу на перехресті вулиць Соборності та 1100-річчя Полтави.

Дані ділянки є об ’ єктами підвіщеного травматизму та мають незадовільний естетичний вигляд, при чому, далеко не один рік. Знаходяться біля видатних історичних будівель (міськвиконкому та Білої альтанки), щодня ними пересуваються тисячі полтавців (інваліди, матері із колясками, люди похилого віку, діти, пересічні громадяни, тощо).

Перший заступник директора Полтавської обласної благодійної організації «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги» Андрій Олєйніков повідомив, як такі об’єкти можна вважати у нормальному стані, якщо вони мають не тільки жахливий вигляд, а і є просто небезпечними при пересуванні ними, дорога із Білої альтанки взагалі схожа зимою на безкоштовний атракціон «Американську гірку», в цьому може переконатися кожен сміливий мешканець нашого міста, при чому із низькими бюрдюрами, без освітлення та перил. Перехід теж не відстає, особливо, коли побиті, а місцями і відсутні сходинки, які з часом змінили кут нахилу та закріплені не міцно притрушені снігом, або мокрі від дощу. Саме цікаве, що таких об’єктів, що багато років знаходяться в незадовільному стані і є зонами підвищеного травматизму у Полтаві дуже багато, вони є у кожкому мікрорайоні, на кожній вулиці.

В листі від комунальників зазначено, (це вже третій лист-відписка, де слово в слово, як віршом, написано одне і те саме, що можливість проведення робіт по ремонту підземного переходу буде розглянута впродовж 2017 року, за умови відповідного фінансування, а дорога із Білої альтанки буде включена до переліку вулиць, доріг, тротуарів, які потребують ремонту покриття). А в 2016 році, чого не було заплановано? Чого не було зроблено без петицій та нагадувань впродовж 2013-2015 р.р.. Доречі, в цьому третьому листі, комуальники вже навчилися без помилок писати прізвище, проте відписки пишуть однакові, всіляко демонструючи свій непрофесіоналізм та багаторічну бездіяльність у вірішенні цих питань. І всі ці листи – це відповіді на наші звернення до керівництва міста Полтави з проханням навести лад на цих ділянках та виконати волю полтавців і свою роботу теж.




Через такі дії чиновників, асоціація вирішила відмінити акцію « Підтримай заходи із запобігання травматизму” через те, що має сумніви, що буде щось зроблено, коли такі незначні питання переносяться на наступний рік, адже ми очікували, що влада підтримає гарні ініціативи мешканців та вирішить питання, натомість, ми бачимо неповагу та ігнорування. Кожен полтавець має змогу переконатися в тому, що ці об’єкти мають занедбаний вигляд, що не є сумісним із гаслом «Полтава-туристична», а під час снігу та криги – гарним об’єктом для травматизму, наслідки якого прийдеться лікувати в закладах охорони здоров’я міста, на якість послуг яких полтавці мають численні нарікання.

Враховуючи викладене, благодійна організація підготовить відповідне чергове звернення до Полтавського міського голови із проханням терміново вирішити ці питання, взяти їх під особистий контроль та доручити їх виконання більш кваліфікованим та дієвим працівникам.

Асоціація і надалі буде контролювати розгляд цих петицій та інформувати про це мешканців міста Полтави.
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
22.12.2016 10:38 Аноним
яйца таким комунальникам по отрывать нужно

От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: