Новости ›› Полтава и область

У Полтаві презентували книгу Олексія Нестулі “Основи лідерства”

08.12.2016 09:00 | просмотров: 1130
До Дня місцевого самоврядування у Полтавському університеті економіки і торгівлі відбулась презентація книги “Основи лідерства. Наукові концепції”. Авторами книги стали ректор ПУЕТ Олексій Нестуля та Світлана Нестуля, директор Навчально-наукового інституту лідерства.

Ця книга допоможе відшукати шляхи та механізми мотивації співробітників організації до досягнення й задоволення до потреб вищого рівня. На науковому підґрунті видання пояснює поняття лідерства, лідера, його сутність та основні ознаки.

“Цей рік видався щедрим для нашого редакційно-видавничого відділу на цікаві видання. Нещодавно, випускники ПУЕТ у цій залі презентували історико-публіцистичний нарис “Історія успіху”. Це видання також підготовлене нашою редакцією, та пов’язане з сьогоднішнім презентантом — посібником “Основи лідерства. Наукові концепції”, – відзначила начальник редакційно-видавничого відділу ПУЕТ Лариса Діденко. Вона повідомила, що ці 2 видання були висунуті на обласний конкурс “Краща книга Полтавщини”, де здобули дипломи лауреатів.




Як зазначив один із авторів книги Олексій Нестуля, ці 2 книги писалися майже 10 років.




“Для мене було особистим відкриття, що менеджмент і адміністрування, взагалі вчорашній день в управлінні. Європа та Америка перейшли на лідерську управлінську парадигму. А ми, даючи обіцянки перетворити податкові, фіскальні органи, органи виконавчої влади у сервісні служби, дуже часто не розуміємо, що це вже не рівень адміністрування та менеджменту, це лідерська управлінська парадигма”, – зазначив ректор ПУЕТ та співавтор книги Олексій Нестуля.




Загалом на презентацію книги завітали депутати Полтавської міської та обласної рад, представники Полтавської облдержадміністрації, студентського самоврядування, громадських організацій Полтавщини.




Источник: np.pl.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: