Новости ›› Полтава и область

Полтавським студентам допоможуть пройти практику...

29.09.2016 15:00 | просмотров: 1207
Перший заступник директора Полтавської обласної благодійної організації «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги» Андрій Олєйніков повідомив, що це саме для тих студентів, які не можуть самостійно влаштуватися на практику, адже не кожний навчальний заклад дає навправлення на практику і студент вимушений шукати сам місце, де він буде її проходити.

Полтавська обласна благодійна організація "Асоціація паліативної та хоспісної допомоги" допоможе студентам Полтавських вузів пройти зимову практику на базі асоціації (участь у проведенні заходів та акцій, робота із базами даних, організаційна робота, діловодство). Перевага надається спеціальностям: "Менеджмент", "Управління проектами» та ін.

Практика є неоплачуваною, акцію проводимо вже традиційно. Таку практику можуть проходити студенти Полтавських навчальних закладів.

Кількість місць обмежена. Асоціація може взяти на практику до 10 студентів. Бажаючим надсилати резюме (з контактними даними) до 10 жовтня на електронну адресу: hospice.poltava@mail.ru Кращі студенти будуть запрошені для проходження практики.
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: