Новости ›› Полтава и область

Триває співпраця університету з Програмою імені Фулбрайта в Україні

23.09.2016 16:00 | просмотров: 447
Із вересня 2016 року до червня 2017 року в Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка викладачем англійської мови та англомовної літератури працюватиме Ізабель Мегс (Isabel Meigs) - бакалавр, стипендіат Програми імені Фулбрайта, уродженка штату Массачусетс (США).

За перший тиждень перебування в університеті Ізабель із легкістю знайшла спільну мову із колегами та студентами факультету філології та журналістики, провела цікаві заняття, присвячені освіті США, охороні навколишнього середовища, подорожуванню, літературі та сучасній музиці.




14 вересня 2016 року відбулася зустріч, у якій взяли участь перший проректор університету, професор Роман Сітарчук, Ізабель Мегс та завідувач кафедри романо-германської філології, доцент Наталія Криницька, відповідальна за реалізацію Програми імені Фулбрайта в Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка.




Зустріч стала доброю нагодою обмінятися думками щодо поточної ситуації з викладанням англійської мови в університеті та обговорити подальші перспективи співпраці з Програмою імені Фулбрайта, яка стала невід'ємною частиною наукового та освітнього життя України.

Источник: pnpu.edu.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: