Новости ›› Полтава и область

Чиновники управління охорони здоров"я Полтавського міськвиконкому надали однакову відповідь за різними документами

09.09.2016 17:00 | просмотров: 1500
ПОБО «Асоціацію паліативної та хоспісної допомоги» дуже хвилює відсутність міського хоспісного стаціонару на протязі багатьох років в Полтаві, тому відповідні петиції і були подані. Проблема відсутності хоспісу є нагальною, адже полтавці залишаються на самоті із своїм горем і онкохворий вимушений вмирати в стражданнях вдома на очах близьких та рідних.

Перший заступник директора Полтавської обласної благодійної організації«Асоціація паліативної та хоспісної допомоги» Андрій Олєйніков повідомив, що чиновники управління охорони здоров’я Полтавського міськвиконкому, в особі начальника управління та начальника відділу, надали дві однакові відповіді по двом різним петиціям: №80 « Про відкриття хоспісного стаціонару на базі залізнодорожньої лікарні », та №108 « Про створення хоспісного стаціонару в Полтаві ». Навіть помилки однакові: стилістичні, граматичні, пунктуаційні та в прізвищі подавача петиції.

Що це таке? З роками працівники набувають професіоналізму, а тут навпаки - некомпетентності. Перед тим, як підписувати документ, його потрібно уважно прочитати на предмет помилок та суті запитання! Тут ніякі курси з ділової української мови вже не допоможуть, якщо чиновники не вміють читати та відрізняти один документ від іншого.

Хіба можна таким чиновникам керувати та реформувати галузь охорони здоров ’ я міста. Відповідь: ні! Більш того, доки такі діячі будуть займаюти посади, про створення хоспісного стаціонару не може бути і мови, як і про розвиток медицини взагалі. Відсутність хоспісного стаціонару – це заслуга саме таких чиновників, які багато років займають ці посади та демонструють свою бездіяльність. І не дивно, що на галузь охорони здоров’я міста стільки нарікань серед населення, адже тепер нам відомо про відсутність професіоналізму їхнього менеджменту, і які вони пишуть креативні листи.









Якщо питання створення хоспісного стаціонару не буде вирішуватись управлінням, асоціація буде звертатися до всіх інстанцій в т.ч. до Адміністрації Президента України щодо рекомендування місцевим органам влади звільнити керівництво управління охорони здоров’я міськвиконкому.
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
12.09.2016 00:41 Пушистичка
капец резніку

12.09.2016 09:55 Аноним
А я думала, что Котову, кто такой этот Резник?

12.09.2016 11:05 Аноним
Резник вообще не сотрудник горисполкома, он там только сидит, а числится в другом месте, это использование административного ресурса Котовым, незаконное

12.09.2016 20:15 Пушистичка
ну резник же письма составлял - ему и отвечать в первую очередь
а во вторую - тому, кто подписал єто письмо

12.09.2016 21:12 Аноним
Резник вообще врач-стоматолог, которому, как не работнику горздрава не должны такие письма давать. Но, это совсем не значит, что нужно тормозить и писать письма с ошибками

От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: