Новости ›› Полтава и область

“Community Center” КримSOS в день Незалежності провели патріотичний боді-арт.

26.08.2016 11:00 | просмотров: 987
24 серпня в день Незалежності, “Community Center” (ГО «КримSOS») спільно з активною громадою вимушених переселенців зі Сходу, провели яскравий і незабутній захід, у якому могли взяти участь всі бажаючі Полтавці.

На Театральній Площі, де відбувалося урочисте святкування, поруч з численними громадськими організаціями, установами та художніми громадами ГО «КримSOS», спільно з салоном візажу «Губернія студія» презентували свою патріотичну ініціативу.




Спеціально навчені майстрині, що раніше відвідували навчальні курси, створені при Community Center, вправлялися у майстерності боді-арту для всіх бажаючих.




Кожен полтавець міг підійти та зробити собі на обличчі чи руках патріотичні малюнки у вигляді національного прапору, тризубу, серця чи іншої символіки. Найбільшою популярністю, як не важко передбачити, дана послуга користувалася у дітей. Тож за кілька годин роботи майстринь – більшість дітлахів, що були на Театральній площі уже ходили з патріотичними малюнками.





Не оминув можливість зробити патріотичне «тату» і губернатор Полтавщини Валерій Головко. Очільник області активно співпрацює з волонтерами ще з ряду попередніх благодійних ініціатив минулих років, саме тому і діяльність ГО «КримSOS» легко знайшла підтримку у владних кабінетах. А для починаючих майстринь пензля це був зайвий привід заявити про свою майстерність, якою навіть губернатор скористався!




Цьогорічне свято Дня Незалежності мало особливий дух свободи.




Незвичайно велика кількість людей у вишиванках, усміхнені жінки, мужні чоловіки, воїни у камуфляжі... Всі, хто того дня був на площі відчули як бринить у повітрі дух нескореності і розуміли, що сьогодні і зараз кожен з нас кладе свою цеглину у побудову нової незламної країни.




Чабан Іван
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: