Новости ›› Полтава и область

Полтавські студенти і школярі взяли участь в онлайн-вікторині

25.05.2016 09:00 | просмотров: 1106
24 травня користувачі Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І. П. Котляревського та користувачі Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки взяли участь в онлайн-вікторині «Полтава-Суми: бібліотеки єднають молодь».

Вікторина відбулася з нагоди відзначення Європейського дня сусідів (у рамках святкування Дня Європи) з використанням скайп-зв’язку у медіакімнаті інформаційного центру «Вікно в Америку» ПОУНБ ім. І. П. Котляревського. Члени полтавської команди «Вікторія»: капітан – Вікторія Захарченко; учасники – Богдан Кулініч, Денис Бондарнеко, Максим Буханець та Євгеній Шупертяк. Прийшли підтримати своїх колег студенти Полтавського політехнічного коледжу та старшокласники Полтавської гімназії №6.

Підготовка до гри включала в себе ознайомлення й часткове вивчення полтавцями історії міста Суми, що позитивним чином вплинуло на рівень відповідей учасників. Краєзнавча скайп-вікторина познайомила користувачів Сумської ОУНБ з історією та культурою полтавського краю.




У свою чергу, молодь Полтави отримала багато цінної інформації про Сумщину. Для пошуку відповідей учасники використовували ґаджети (телефон, планшет) та ноутбуки.

Обидві сторони сподіваються на подальшу співпрацю в майбутньому. Зазначимо, що Сумська ОУНБ вже мала досвід у проведенні таких заходів і планує їх проводити надалі, зокрема відбулося спілкування з командою м. Запоріжжя.




У першому турі команда Сумщини вийшла вперед, але полтавці змогли реабілітуватися і зрівняти рахунок. Результат скайп-зустрічі – нічия 40:40.




Студенти та школярі залишилися задоволені проведеним заходом та відзначили, що використання комп’ютерних технологій надало інтелектуальній грі цікавості та динамічності.




Лілія Войцехівська
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: