Новости ›› Образование

Дистанційний курс «Туристичний бізнес»

24.05.2016 12:00 | просмотров: 611
Хочете пройти курси менеджера з туризму? Не можете знайти оптимальний варіант? Відчуваєте в собі сили «гори зрушити», але підозрюєте, що можуть бути нюанси?

Якщо ви хочете серйозно оволодіти азами туристичного бізнесу, але відчуваєте труднощі з пошуком навчального матеріалу, пропонуємо вам дистанційні уроки з туризму. Тільки актуальна інформація, яка представлена в 32 заняттях, допоможе вам зорієнтуватися у великій кількості тем у цій галузі знань, а найголовніше - дасть можливість в найкоротші терміни засвоїти саме те, що стане в пригоді в подальшій роботі.

Дуже важливо, що за кожним студентом курсу закріплений персональний викладач. І якщо у вас виникають будь-які питання в ході роботи з матеріалами, ви завжди можете зв'язатися зі своїм куратором.

Скачайте безкоштовний пробний урок курсу заочного навчання туризму й переконайтеся, що курс вам підходить.


СКАЧАТИ БЕЗКОШТОВНИЙ УРОК: https://eshko.ua/landingpage/36/?code=32296&course=travel_agent

Отже, чого ви навчитеся на курсі менеджера з туризму? Ви дізнаєтеся, як відкрити свою справу: від невеликого турагентства до великої турфірми. Ітиметься і про правові питання, і про такі нюанси, як вибір приміщення й набір персоналу.

Дистанційний курс із туризму дозволить вам здійснити цікаву «подорож» по 48 країнах (найбільш актуальні приклади для конкретної роботи). Таким чином, ви дізнаєтеся про все, що цікавить клієнта, засвоїте масу корисних відомостей із туризму та при цьому отримаєте задоволення від курсу.

Навчання менеджера з туризму складно уявити без розгляду поняття туристичного продукту як такого. Ви дізнаєтеся про особливості такого продукту, його собівартість, про можливу рентабельність і про те, від чого вона залежить. Крім того, пройшовши курси менеджменту з туризму, ви будете інформовані про особливості паспортних, митних, візових, валютних та медичних формальностей; про права та обов'язки туристів і тих, хто організовує екскурсії.

По закінченні дистанційного навчання з туризму ви отримаєте свідоцтво, а значить, зможете претендувати як на посаду менеджера в успішній туристичній компанії, так і на відкриття власного бізнесу.

Источник: osvita.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: