Новости ›› Образование

Чому Кіпр? Безпека і переваги для студентів

12.02.2016 18:00 | просмотров: 460
За рівнем безпеки Республіка Кіпр випереджає всі Європейські країни. Обумовлює це те, що Кіпр – острівна держава, а тому має стійкість до небажаного потоку мігрантів та загроз терористичних актів. Достатньо високий рівень життя населення, в свою чергу, значно зменшує прояви злочинності на острові.

З 2004 року Республіка Кіпр – член Європейського союзу, і, відповідно, валюта Кіпру – євро. Більшість населення – греки-кіпріоти та іноземці, які приїжджають на навчання або задля роботи в транснаціональних компаніях. Корінне населення розмовляє грецькою мовою, але оскільки друга державна мова на Кіпрі – англійська, кожен мешканець Кіпру здатен нею розмовляти. Великою перевагою для студентів є можливість вивчати грецьку, особливо для тих, хто завжди хотів вивчити якусь незвичайну мову.

Візу на Кіпр для навчання отримати дуже легко. Студентську візу абітурієнт отримує на базі зібраних документів для вступу в університет. Що стосується туристичної візи, то її можна отримати максимум за 3 дні через Інтернет. Для цього потрібно завантажити анкету на сайті посольства, заповнити її та відправити електронною поштою посольству. Таким чином вам у відповідь буде надіслана віза із можливістю перебування на Кіпрі протягом 90 діб.

Не варто забувати і про погодні умови. Чудовий середземноморський клімат сприяє свіжості повітря та теплій погоді протягом усього року. Купатися в морі можна вже починаючи з кінця квітня, а продовжувати насолоджуватися теплим морем можна аж до початку листопада.

Кіпр був і продовжує бути важливим світовим фінансовим та туристичним центром, що в свою чергу розширює можливості працевлаштування випускників.

Источник: osvita.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: