Новости ›› Полтава и область

PR-менеджер Катерина Кролевська: «Щоб бути успішним, прес-секретар повинен бути мало не супергероєм»

25.12.2015 09:00 | просмотров: 1922
24 грудня у Полтаві у приміщенні по вул. Котляревського, 6 відбувся семінар «Якою має бути хороша прес-служба». PR-менеджер організації «Інститут аналітики та адвокації» Катерина Кролевська розповіла про те, що та як повинен робити прес-секретар для того, щоб його компанія досягла успіху.

Катерина Кролевська почала свою розповідь із історії створення прес-служби. Виявилося, що найпершим офіційним прес-секретарем був Айві Лі, якому тоді було лише 26 років. Далі лекторка розповіла, якими бувають прес-служби, що потрібно зробити та якими якостями володіти, щоб стати хорошим прес-секретарем. Катерина зазначила, що хороший прес-секретар повинен поєднувати у собі креатив та логіку:



– Щоб бути успішним та правильно висвітлювати роботу вашої компанії, прес-секретар повинен бути мало не супергероєм: бути одночасно журналістом та фахівцем із роботи своєї компанії, постійно моніторити згадки про організацію в ЗМІ та мати постійний доступ до керівництва.




Найбільшу увагу спікер приділила комунікаціям зі ЗМІ. Фахівець розповіла про те, як саме варто спілкуватися із представниками медіа, щоб максимально забезпечити правильне висвітлення потрібної інформації.
– Із журналістами треба дружити та підтримувати хороші стосунки. – розповідає Катерина Кролевська. – Бо і від них залежить імідж організації.




Зокрема спеціаліст розповіла, як правильно писати прес-документи: прес-анонс, прес-реліз, пост-реліз, як використовувати аналітику, коментар, а також як і коли їх треба розсилати їх у ЗМІ. Також цікавою була розповідь про організацію брифінгів та конференцій, проілюстрована прикладом із власного досвіду.

На семінар зібралися декілька десятків прес-секретарів громадських та комерційних організацій, державних установ. Серед них – Денис Старостін, який працює у прес-служби call-центру емоційної допомоги учасникам АТО та переселенцям «АТОЛ» (poltava.to/news/35038). Він розповідає, що тренінг «Якою має бути хороша прес-служба» допоможе йому покращити висвітлення роботи організації. Окрім того, він прокоментував роботу спікера – Катерини Кролевської, яка, за його словами, досягла успіхів у своїй сфері:




– Дуже цінно, коли фахівець не лише досягає успіху у своїй сфері, але і готовий ділитися набутим досвідом. Це – ознака професіоналізму і важлива передумова створення мережі справжніх медіа-спеціалістів в нашому місті.

Презентацію Катерини Кролевської можна скачати тут (http://www.ex.ua/354247513691). В разі виникнення питань щодо теми семінару PR-менеджер радо погодилася дати консультації за телефоном: 050-208-32-82.





Фото: Анна Ютченко
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: