Новости ›› Полтава и область

Надзвичайний концерт самого унікального та епатажного співака України Артема Семенова

21.10.2015 18:00 | просмотров: 956
Артем Семенов, це є неймовірна творча особистість з унікальним кришталевим голосом ,що поєднує в собі чоловічий тенор, та жіноче сопрано!Таких голосів дуже мало в світі і ми раді що такий голос, є у нас в Україні! Ми всі пам*ятаємо, як з*явився цей співак на українському телебаченні, перший сезон «Україна має талант», травесті діва Урсула, представився артист сказавши свое сценічне ім*я та шокував усю Україну!!! Перші ноти... співу та суді слухали з відкритим ротом! А також незабутнє виконання «Adagio» Альбіоні, «Привид опери»Е.Л.Вебера, неймовірні перевтілення, магія і закохалися мільйони людей. Потім Артем Семенов ( Діва Урсула ) ім*я вимовляли під шквал овацій!!!

Але передусім вражає філософський склад мислення співака як у житті, так і в музиці, його філософські асоціації у створенні сценічних образів, філософське трактування буденних подій нашого життя. Концерти Артема Семенова це спекталь одного актора, в кожній пісні своя історія, але коли слухаєш розумієш наскільки це відверто та досить талановито!.




Осінній тур співака це свіжий подих! Напередодні туру співак записав новий альбом з інтригуючою назвою « Відверто…», саме на підтримку альбому передбачено сольні концерти артиста.

Глядачі будуть здивовані шаленому вмінню перевтілення Артема донести глядачеві емоції як в словах, музиці так і в образах. Як каже сам співак що він довго шукав себе, були експерименти , але тепер він знайшов той стиль та звучання що подобається йому.




Артема Семенова, побачимо в турі зовсім іншим, новий стиль виконання, щирі пісні в стилі сімфо - рок та нові яскраві костюми, спец ефекти додадуть святкового настрою іскрометному шоу з музикантами-віртуозами. Так що бажаю вам, хоча раз попасти на концерт цього співака, полинути в його світ, повірте ви довго, це не забудите!
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
21.10.2015 22:35 Аноним
вперше чую

22.10.2015 17:17 Аноним
Україна має талант чаще смотреть нужно! Я на него и даром вряд ли бы пошел...

От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: