Новости ›› Полтава и область

«Таємнича Полтава» відкрила міські підземелля

24.07.2015 10:00 | просмотров: 1317
В рамках інформаційно-туристичного проекту «Таємнича Полтава» на вихідних пройшла нова тематична авторська ексклюзивна пішохідна екскурсія «Полтавська фортеця та підземелля».

Екскурсія зібрала рекордну кількість учасників за весь час існування проекту. Вони розділилися на підгрупи та поринули в таємниці підземних ходів нашого міста. Полтава відома всьому світу завдяки Полтавській битві. Але ця подія і її розв'язка багато в чому була визначена результатами тримісячної облоги Полтавської фортеці. Неабияку роль зіграли і її підземні ходи. На жаль, фортеця була повністю ліквідована, а входи до підземель засипані. Але сучасне місто зберігає цікаві та не відомі широкому загалу історії фортеці. Тож учасники проекту відтепер знають не лише звичайні, а й глибокі підземні «таємниці» міста.

Керівник інформаційно-туристичного проекту «Таємнича Полтава» Ольга Влох рада бачити однодумців:
- Ми створювали цей проект, щоб знайти однодумців та дізнатися більше про історію рідного міста. Адже одна справа самому шукати якісь уривки інформації із непідтверджених джерел. І зовсім інше, коли фахівець чітко, доступно і цікаво розповідає інформацію та відкриває нову точку зору на знайомі вулиці та пам’ятки міста. Ми раді бачити нових та постійних учасників. Це ще раз підтверджує, що наш проект є важливим та корисним для міста, адже відкриваючи його історію ми укріплюємо патріотизм та любов до рідного краю.

У серпні на жителів міста вже чекають нові авторські ексклюзивні тематичні екскурсії:
3-7 серпня – «Легенди та містика Старої Полтави»
9 серпня – «Полтава козацької доби»

Проект «Таємнича Полтава» об’єднує однодумців, щоб спільно дізнаватися історію рідного міста. Участь у проекті є добровільною. Приєднатися можуть усі бажаючі на сайті організаторів. - http://ingreen.in.ua/tours/topoltava/1114




Источник: news.studclub.poltava.ua

Источник: news.studclub.poltava.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: