Новости ›› Полтава и область

У Полтаві відкриється «Майстерня можливостей»

27.05.2015 17:00 | просмотров: 441
ВІЛ-інфіковані полтавки, які потрапили у складні життєві обставини, отримають можливість змінити своє життя на краще. Починаючи з травня 2015 року у Полтаві БО «СВІТЛО НАДІЇ» розпочинає «Майстерню можливостей», що направлена на якісні зміни у житті полтавок. Головне завдання для ініціаторів – це навчити жінок самостійно вирішувати свої проблеми, долати життєві труднощі та здобувати економічну самостійність.

Протягом півтора року, з травня 2015 по серпень 2016, «Майстерня можливостей» охопить 50 учасниць (5 груп по 10 жінок).

Полтавки будуть відвідувати групові заняття, проходити мотивуючі тренінги та ставати внутрішньо сильнішими та фінансово спроможними. Очікується, що по закінченню проекту учасниці зможуть планувати своє життя, більш свідомо ставитись до свого здоров’я та прийому медичних препаратів, грамотно вести власний бюджет. Головне, що жінки навчаться самостійно долати життєві труднощі та якомога рідше звертатися за допомогою до соціальних працівників.

Окрім Полтавської, учасниками «Майстерні можливостей» стануть представники з Черкаської, Чернігівської та Дніпропетровськоїобластей.

Довідково: Фінансування здійснюється USAID RESPOND відповідно до Надзвичайного плану Президента США із надання допомоги у боротьбі зі СНІДом і виконується організацію Пакт, Інк.у партнерстві з FHI 360.Мета проекту – надання допомоги Уряду України та громадянському суспільству у зменшенні темпів розповсюдження ВІЛ-інфекції серед представників груп ризику. Відтак програми розвитку економічної самостійності спрямовані на посилення впливу у сфері профілактики, догляду та лікування.

Источник: np.pl.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: