Новости ›› Полтава и область

У Полтаві урочисто нагородили кращих учнів області

27.05.2015 15:00 | просмотров: 496
Вчора у Полтавській обласній раді урочисто нагородили переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та Всеукраїнського конкурсу-захисту учнів-членів Малої академії наук України у 2014-2015 навальному році. Церемонію розпочали із хвилини мовчання на вшанування пам’яті віце-президента Полтавського територіального відділення Малої академії наук Олександра Савовича Мельниченка, який місяць тому пішов із життя, та пам’яті усіх загиблих в АТО військовослужбовців.

Цьогоріч 70 учнів загальноосвітніх навчальних закладів вибороли призові місця на державному рівні: 40 переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад і 30 переможців МАН України у 2014-2015 н.р.

Привітати переможців, вручити їм грамоти, грошові винагороди та подарунки прийшли голова Полтавської обласної ради Петро Ворона, голова Полтавської ОДА Валерій Головко, директор Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА Євген Ленський, голова постійної комісії облради з питань освіти, науки, культури, директор Кременчуцького педагогічного училища ім. А. С. Макаренка Іван Гальченко, голова ради ректорів ВНЗ ІІІ — ІV рівнів акредитації Полтавського регіону, ректор ПНТУ імені Юрія Кондратюка Володимир Онищенко, ректор Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М. В. Остроградського Віталій Зелюк.





“Такі заходи мені завжди дуже приємно відвідувати, бо тут панує атмосфера щирості та відвертості. Я вітаю усіх вас з перемогою, це ваш вклад у ту спільну справу, яку сьогодні робить уся Україна — хтось захищає її територіальну цілісність на сході, а ви своїми знаннями, здобутками, перемогами даєте нам впевненості у тому, що наше майбутнє у надійних руках. Я вам бажаю, щоб ви стали достойними синами і доньками України. Я вами пишаюся, бо тільки ви з світлими головами, з своїми прагматичними думками можете внести позитив у відбудову нашої держави”, – сказав Валерій Головко.






“Успіх — це дуже тяжка праця, та людина, яка працює завжди матиме перспективу і реалізацію. Сьогодні, фактично, відбувся перший етап вашої реалізації, ви досягли успіху. Наступне — ви повинні отримати достойну і професійну освіту, і разом з цим займатися громадським життям, жити гармонійно. Переконаний, що Україна дасть вам такі можливості. Ваше майбутнє у ваших руках. А зі свого боку я обіцяю, що ми обов’язково продовжимо Комплексну програму розвитку освітньої галузі Полтавської області, підтримуватимемо вчителів, МАН. Також цьогоріч я особисто подам кандидатури кращих з кращих до Національної академії державного управління при Президентові України, для того, аби такі, як ви, отримавши освіту, прийшли у владу, і відроджували нашу державу”, – сказав Петро Ворона.









Источник: np.pl.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: