Новости ›› Полтава и область

В УМСА обрали свою міс

27.03.2015 14:00 | просмотров: 1108
У стінах Української медичної стоматологічної академії є незлічима кількість талановитих, розумних, артистичних красунь, і переконатися в цьому могли усі, хто завітав 24 березня на одне з найгучніших подій цієї весни – конкурс «Міс УМСА-2015». Даний захід проходив у міському Будинку культури за сприяння управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради.

Вже традиційно, з року в рік, на сцену виходять молоді, вродливі студентки для того, щоб показати себе та свої таланти. Цього разу за почесне звання «Міс УМСА-2015» змагалися сім чарівних дівчат: Підручна Кристина, Лохматова Тамара, Смолєнцева Ірина, Курбанова Азіза, Бабич Еля, Петрукович Вікторія та Тарасенко Анастасія.

Організатори цього свята жіночності та краси доклали чимало зусиль, щоб дійство відбулося справді на вищому рівні, у чудовій доброзичливій атмосфері.




Конкурс складався з чотирьох етапів. Так, у першому – «Візитка» - відбувся загальний вихід учасниць. Незмінним залишився «Творчий конкурс», де дівчата проявили неабиякі таланти: співали, танцювали, читали вірші. Третім конкурсним епізодом був вихід конкурсанток у маленьких чорних сукнях, де вельмишановним журі оцінювалися зовнішні дані, пластика, грація та артистизм. Родзинку родзинкою конкурсу стало «Дефіле в «амазонських» костюмах».

Протягом усього свята розважали глядачів учасники танцювальних колективів академії «Орхідея» та «Харизма», а також чарівні студентки з не менш чарівним голосом: Ваценко Анастасія, Дворник Дарія, Алєксєєнко Оксана.




Корону переможниці та титул «Міс УМСА 2015» здобула Тарасенко Анастасія, студентка першого курсу медичного факультету.

Першою віце-міс конкурсу стала Петрукович Вікторія. Друга віце-міс – Бабич Ельга. Міс Оригінальність – Курбанова Азіза, Міс Грація – Смолєнцева Ірина, Міс Чарівність – Лохматова Тамара, Міс Вишуканість – Підручна Кристина.

Источник: rada-poltava.gov.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: