Новости ›› Полтава и область

На Полтавщині збираються впроваджувати біогазові котельні

05.03.2015 14:00 | просмотров: 407
Пілотний проект такої котельні уже впровадили у Глобино, в агропромхолдингу "Астарта-Київ". Там побудували сучасний біогазовий комплекс ТОВ ІПК «Полтавазернопродукт», повідомляють на офіційному сайті облдержадміністрації.

У Глобино уже виробляють газ із відходів цукрового виробництва.

– Сільськогосподарський комплекс області має всі можливості для виробництва біогазу. Із наявної сировини (гній тварин і птахів, зброджування осаду очисних споруд, кукурудза на силос, жом цукрових буряків) можна щороку виробляти до 350 млн. м3 альтернативного палива, – звітують в ОДА. І додають: це можливо при відповідному державному стимулюванні.

Питання енергозбереження в підприємствах агропромислового комплексу переведення їх виробничої бази на альтернативні види палива вважають життєво необхідним. Тому Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації спільно зі спеціалістами ТОВ «Зорг Біогаз Україна» та юридичною компанією «Інюрполіс», за участю фахівців з питань технічної політики управлінь агропромислового розвитку райдержадміністрації, керівників і спеціалістів сільськогосподарських підприємств області 3 березня провели обласний семінар з питань виробництва біогазу в умовах невеликих сільгосппідприємств.

На семінарі обговорили питання нормативно-правової бази та вибору обладнання для виробництва біогазу, його технічні характеристики.

Источник: kolo.poltava.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: