Новости ›› Полтава и область

Полтавці відвідали Ялинку Коломойського (фото)

14.01.2015 09:00 | просмотров: 2971
Туристичний клуб InGreeen на вихідних організував ексклюзивну подорож у місто Дніпропетровськ. Під час поїздки полтавці побували на телебаченні, послухали про космос, заспівали колядки в національному музеї та побачили неймовірну ілюмінацію новорічного Дніпропетровська.

Розпочалася екскурсія в Національному центрі аерокосмічної освіти молоді ім. О.М.Макарова. У експозиції розміщено натурні зразки космічних апаратів, від найперших до унікальних і багатофункціональних, призначених для моніторингу Землі й дослідження Сонця.

Аерокосмічний центр


А на відкритому майданчику знаходяться справжні бойові та мирні ракетоносії, головні блоки, ракетні двигуни. Якщо коротко, то екскурсія була «просто космос».

Аерокосмічний центр


Далі полтавці відвідали Дніпропетровську обласну державну телекомпанію. Тут кожен відчув себе справжньою зіркою на екрані телевізора. Співробітник телецентру розповів як знімають передачі в прямому ефірі, як роблять записи програм, як монтують новини із комп’ютерною графікою.

Телецентр


Для таких новин є спеціальна зелена кімната, яка дуже порадувала керівника туристичного клубу InGreen.

Керівник туристичного клубу InGreen - Ольга Влох


Продовжилася поїздка відвідуванням Дніпропетровського національного історичного музею ім. Д.І.Яворницького. Тут на полтавців чекала захоплююча інтерактивна екскурсія «Новий рік у музеї». Екскурсія спеціально розроблена до новорічних свят і розповідає про традиції святкування від найдавніших часів до сьогодення. Тут були і святкове дерево первісних людей, і український дідух, і весільне гільце, і перша ялинка. Також учасники заспівали колядки, за що отримали солодкі подарунки.

Історичний музей


Також полтавці побачили унікальну експозицію старовинних новорічних іграшок та пряничних їстівних будиночків. Виготовила всі будиночки власноруч завідувачка науково-просвітницького відділу Історичного музею Людмила Гайда.

Пряничні будиночки в Історичному музеї


А вечірня частина екскурсії включала парки та площі із шикарною святковою ілюмінацією. Біля обласної державної адміністрації прикрашено цілий сквер.

Сквер з ілюмінацією


У парку Лазаря Глоби розміщено центральну міську ялинку та атракціони.

Міська ялинка


А у центрі міста вперше засяяла нова губернаторська Ялинка Ігоря Коломойського.

Губернаторська ялинка Ігоря Коломойського


Екскурсія пройшла на найвищому рівні. Керівник туристичного клубу InGreen Ольга Влох переконана, що в Дніпропетровську є ще багато цікавих об'єктів.

- Із Полтави у Дніпропетровськ можна зробити ще одну повноцінну поїздку за зовсім іншим маршрутом. Наприклад, щоб побачити: унікальний Петриківський розпис, дерев'яний Троїцький собор без єдиного гвіздка, сучасний металургійний завод "Інтерпайп", приватну виставку ретро-автомобілів, найбільший єврейський центр "Менора" та багато іншого. Ми завжди пропнуємо ексклюзивні насичені програми подорожей і завжди раді новим учасникам.
Деталі на сайті туристичного клубу InGreen


Керівник туристичного клубу InGreen - Ольга Влох




Источник: news.studclub.poltava.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: