Новости ›› Полтава и область

Полтавську молодь запрошують досліджувати проблеми міста

11.12.2014 15:00 | просмотров: 686
«Інститут Аналітики та Адвокації» започатковує проект «Інститут громадської думки» і запрошує молодь до участі у ньому.

Мета проекту — з’ясувати актуальні для полтавців проблеми шляхом соціологічних досліджень.

Участь громади у прийнятті соціально-значущих рішень — необхідна умова для конструктивного діалогу між владою та громадянами. Для цього потрібно з’ясувати актуальні питання, важливі для більшості. Найбільш ефективний інструмент для цього — дослідження громадської думки.

Проект буде мати декілька напрямків. По-перше, його учасники будуть досліджувати думку населення щодо подій та явищ, які відбуваються у різноманітних сферах суспільного життя у межах міста, країни і світу в цілому. По-друге, за результатами досліджень будуть визначатися нагальні потреби громадськості.

Крім того, одним із напрямків проекту – з’ясувати думки громадян з приводу прийнятих владою рішень, дослідження настроїв суспільства стосовно її роботи. За отриманими результатами експерти будуть аналізувати проблеми міста і надавати рекомендації для їх ефективного подолання. Це дозволить державним органам оперативно реагувати на свої недопрацювання.

Для того, щоб прийняти участь в проекті, потрібно надіслати резюме та мотиваційний лист до 16.12.2014 року включно на електронну адресу: iaa.ukraine@gmail.com.


Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: