Новости ›› Полтава и область

У Полтаві відбудеться прем’єрний показ документального фільму “Сильніше, ніж зброя”

10.12.2014 16:00 | просмотров: 666
15 грудня у Полтаві відбудеться прем’єра документальної стрічки “Сильніше, ніж зброя” від ГО “Творче об’єднання “Вавилон 13″.

Комунальна установа “Обласний молодіжний центр” Полтавської обласної ради підтримала ініціативу “Вавилон 13″ здійснити презентацію прем’єрного документального фільму та зустріч із творчою командою стрічки в м. Полтава.

“Сильніше, ніж зброя” це наша з вами історія, яка обпалює серця, згадуючи події та людей, які з часів Євромайдану до війни на Сході будують нову Україну. Фільм показує еволюцію українських реалій від стихійної спроби захоплення Адміністрації Президента 1 – го грудня до кривавих боїв у руїнах донецького аеропорту. Він дає глядачеві можливість відчути піднесення і розпач, як майдану, так і війни на сході України”.

Прем’єрний показ стрічки запланований на 15 грудня у кінотеатрі ім Котляревського, о 16:40 год.

Творче об’єднання “Вавилон 13″, КУ “Обласний молодіжний центр”, відділ у справах сім’ї та молоді Полтавської Облдержадміністрації проведуть прес-конференція щодо презентації документального фільму “Сильніше, ніж зброя” пройде 15 грудня о 14 00 годині в приміщенні ОКІА “Новини Полтавщини” ( вул. Жовтнева, 45, кім. 517).

Під час заходу планується зустріч із творчою командою фільму: режисером, продюсером та керівником ГО ” Творче об’єднання “Вавилон 13″ – Володимиром Тихим; героєм стрічки – Максимом Ярошем, головою відділом дистриб’юції ГО “Вавилон 13″ – Ксенією Косик та директором КУ “Обласний молодіжний центр” – Анатолієм Безпалюком.



Презентація фільму

«СИЛЬНІШЕ, НІЖ ЗБРОЯ»

м.Полтава

кінотеатр ім.І.П.Котляревського

вул. Жовтнева, 31

15 грудня о 16:40

Вартість квитків 20-35 грн

Бронювання квитків: (0532) 27-51-74

«СИЛЬНІШЕ, НІЖ ЗБРОЯ»


«STRONGERTHANARMS»


«СИЛЬНЕЕ, ЧЕМ ОРУЖИЕ»

#BABYLON’13

довідково: ГО “Вавилон 13″ - це українська територія короткометражного документального кіно; об’єднання режисерів, операторів та кінематографістів. Територія фіксації подій українського громадянського протесту.

Кінопроект “Вавилон’13″ розпочав свою діяльність коротким відео: «Prologue», що було записано на Михайлівській площі 30 листопада 2013-го року.

Источник: np.pl.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: