Новости ›› Образование

Консультації з питань навчання в Польщі...

30.10.2014 17:00 | просмотров: 799
На будь-які запитання, що стоються навчання у Польщі, надають відповіді фахівці провідної українсько-польської компанії «Європейська освіта».

«Європейська освіта» – це відома українсько-польська компанія, що здійснює свою діяльність на ринку інформаційних освітніх послуг України із 2005 року. Компанія динамічно розвивається й уже встигла зарекомендувати себе в якості надійного партнера.

Найкращі вищі навчальні заклади Польщі уповноважили компанію проводити свою інформаційну та вступну кампанію, надавати послуги з набору студентів в Україні, у тому числі в якості приймальної комісії, послуги з підбору житла, легалізації документів, отримання візи, трансферу до місця навчання, поселення та підтримки студентів протягом першого року навчання.

Фахівці компанії «Європейська освіта» мають суттєвий досвід та можуть надати безкоштовну консультацію з будь-яких питань щодо вступу на більше ніж 600 бакалаврських та магістерських напрямків у польських університетах, вивчення польської мови на канікулах у таборах та вищих навчальних закладах, професійних курсів, ознайомчих турів польськими університетами.

У «Європейській освіті» зможуть надати відповідь щодо фінансових аспектів навчання та проживання у Польщі, а також щодо можливостей безкоштовного навчання, отримання грантів та стипендій, розкажуть про перспективні спеціальності для європейського ринку праці та можливості працевлаштування у Європейському Союзі.

Також абітурієнти та їх батьки мають можливість дізнатись про процедуру вступу, переклад, нотаріальне завірення, нострифікацію та легалізацію документів, формування та подання повного пакету документів згідно з вимогами провідних вищих навчальних закладів Польщі, надання офіційного підтвердження з університету про зарахування, візові питання, підбір житла, екскурсії під час вивчення польської та багато іншого.

Отримати консультацію ви можете за телефоном:

(044) 200-28-40

Партнерами програми «Європейська освіта» є: найбільший в Україні освітній інтернет-ресурс «Освіта.ua», провідний виробник меблів і комплексних інтер’єр них рішень в Україні ENRAN, приватна консалтингова компанія «LEGANT», піар-агенція «PR-energy», Міжнародний європейський рух (European Movement International) і його підрозділ «Європейський рух в Україні» (European Movement Ukraine), Всеукраїнський благодійний фонд Helpica та ін.


Источник: osvita.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: