Новости ›› Образование

Відкрито прийом заявок на стипендії Жана Монне

07.10.2014 17:00 | просмотров: 709
Центр перспективних досліджень імені Роберта Шумана (RSCAS) оголосив конкурс на отримання 20-ти річних стипендій імені Жана Монне. Дана програма призначена для вчених, які мають науковий ступінь доктора філософії (PhD) і захистили його до 1 вересня 2010 року. Початок приурочено до 1 вересня 2015/16 навчального року, протягом якого і буде виплачуватися стипендія. По закінченні кожен учасник отримає можливість продовжити її ще на один рік.

Стипендіальна програма відкрита для тих учених, хто націлений на отримання ступеня PostDoc (postdoctoral) і бажає побудувати успішну академічну кар'єру (tenure track) і, звичайно ж, для тих, хто радий буде провести цей захоплюючий час в Центрі Роберта Шумана, ставши невід'ємною частиною його жвавого і творчого наукового співтовариства.

Відбір стипендіатів буде здійснюється на базі розгляду їх науково-дослідницьких пропозицій та резюме. Пропозиції при цьому повинні знаходитися в руслі головних тем, програм і проектів, що проводяться Центром. Таких основних тем в RSCAS три: інтеграція, управління і демократія; регулювання ринків та управління грошима; світова та європейська політика XXI століття.

Планується, що основну частину часу стипендіати Жана Монне проводитимуть у Центрі передових досліджень з обов'язковим підключенням до одного з його проектів або програми. В RSCAS сподіваються, що вони візьмуть активну участь у науковому житті Центру і зроблять вагомий внесок у діяльність проекту або програми, до яких підключаться.

Вони зможуть також брати участь в реалізації пост-докторської (postdoctoral) програми Інституту Європейського університету (European University Institute, EUI), а також співпрацювати з аспірантами (які прагнуть до отримання ступеня доктора філософії - PhD), іншими пост-докторами та професорсько-викладацьким складом EUI .

Ті претенденти, які хотіли б працювати з науковцями Центру перспективних досліджень імені Роберта Шумана, але захистили дисертацію і отримали ступінь PhD менше, ніж п'ять років тому (тобто в період з 1 вересня 2010 року до 1 вересня 2015 року), можуть підключитися до стипендіальній програмі імені Макса Вебера.

Останній термін подачі заявок - 25 жовтня.

Додаткову інформацію можна отримати на англомовному сайті Центру перспективних досліджень імені Роберта Шумана.

Источник: osvita.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: