Новости ›› Полтава и область

Завершилась друга табірна зміна в "Олімпійських надіях"

31.07.2014 12:00 | просмотров: 1017
Днями в спортивном дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Олімпійські надії» відбулося закриття другої табірної зміни.

Під час заходу в таборі пройшов Олімпійський ярмарок з гарними частуваннями та конкурсами. Свій артистизм і таланти у танцювальних, співочих та сценічних номерах проявили не лише діти, але й тренерсько-викладацький склад. А далі на спортсменів чекали змагання з пляжного волейболу, «веселі старти» та легкоатлетичні забіги. Було визначено і найкращих гравців другої зміни: ними стали Ярослава Романюк та Артем Півень. Понад 100 юних олімпійців отримали грамоти та маленькі сувеніри від адміністрації табору.

З яскравими враженнями, радісні, повні сил та енергії, покидали табір вихованці відділення волейболу та баскетболу Полтавської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву №2. Хтось із них продовжить тренування та спортивні збори, хтось – буде готуватися до учбово-тренувального року та змагань. Але всі вони точно знають одне – наступного року неодмінно знов приїдуть до «Олімпійських надій»!




Спортивний дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Олімпійські надії» перебуває в комунальній власності міста і є єдиним в області табором, де мають змогу відпочивати і тренуватися діти-спортсмени.

Оздоровчий сезон у таборі розпочався 14 червня і завершиться 19 серпня. Оздоровлення дітей в закладі проходить в три зміни, за які планується оздоровити 320 дітей, в тому числі 258 дітей пільгових категорій.




В ході підготовки до оздоровчої кампанії було проведено поточний ремонт всіх житлових приміщень, відремонтовано палатки, проведено ремонт в обідній залі, частково поновили меблі, столовий і кухонний посуд та інше.




Источник: rada-poltava.gov.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: