Новости ›› Полтава и область

Два полтавці перемогли у фотоконкурсі «Вікі любить Землю»

15.07.2014 11:30 | просмотров: 1824
12 липня у Золотих воротах (м. Київ) відбулася церемонія нагородження переможців української частини міжнародного фотоконкурсу пам’яток природи «Вікі любить Землю». У 2014 році в Україні конкурс залучив 416 учасників, які завантажили понад 12 тисяч фотографій 1324 пам’яток природи.

На церемонії було нагороджено переможців у номінаціях за найбільшу кількість сфотографованих пам’яток природи по кожному з регіонів України і за найкращі фотографії з усіх областей, а також учасників, які сфотографували найбільшу кількість об’єктів загалом на території країни, та авторів десяти найкращих фотографій.

Полтавець Юрій Репало отримав відзнаки у номінаціях «За найбільшу кількість сфотографованих пам'яток в регіоні», а саме у Автономній Республіці Крим – 36 пам'яток та Полтавській області – 16. Крім того увійшов у десятку найбільш мандрівних фотографів - в номінації «За найбільшу кількість сфотографованих пам'яток» (92).




Полтавець Олександр Яловега став переможцем у номінації «Найкраще фото Полтавської області» за своє фото Полтавського міського парку. Полтавський міський парк — дендропарк, парк-пам’ятка садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення у північній частині міста Полтави.




Перше місце у номінації «Найкраще фото» української частини фотоконкурсу «Вікі любить Землю» / Wiki Loves Earth Ukraine отримало фото — «Скелі Демерджі». Ландшафтний заказник «Демерджі-яйла», АР Крим, автор Віталій Башкатов.


Десять світлин інших авторів, що перемогли у номінації «Найкраще фото» можна переглянути на веб-сторінці організаторів конкурсу. Ці фото представлятимуть Україну на міжнародному етапі конкурсу.
ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО




Метою конкурсу є:
• поповнення інтернет-проектів, що підтримуються Wikimedia Foundation Inc. фотографіями пам'яток природи і об'єктів природно-заповідного фонду, що знаходяться на території України;
• створення фотографій якнайбільшої кількості пам'яток природи і об'єктів природно-заповідного фонду на території України та надання доступу до них усім зацікавленим фізичним та юридичним особам;
• сприяння охороні навколишнього природного середовища.

Оголошення результатів міжнародного етапу конкурсу відбудеться після 15 серпня 2014 року.
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: