Новости ›› Полтава и область

Зірки ураїнської естради, та навіть сам Бетмен, допомогали зібрати кошти для діток-інвалідів.

24.05.2014 17:00 | просмотров: 2266
23 травня 2014 року в рамках програми «Врятуємо життя разом» відбувся благодійний концерт українських зірок. У концерті взяли участь брати Борисенки, співачка Рената Штифель та гурти London Hill і MMDANCE .

Метою акції був збір коштів для Зіньківського дитячого будинку-інтернату для дітей-інвалідів. Всеукраїнський благодійний фонд «HelpGroup» вже не вперше допомогає вихованцям цього закладу коштами, іграшками та іншими необхідними речами, а на цей раз було вирішено порадувати дітей новою пральною машинкою.

Перед початком концерту всі охочі могли відвідати прес-конференцію в ТРЦ «Екватор», на якій мали змогу задати питання улюбленим співакам, взяти автограф та сфотографуватися на пам'ять.

Загалом, атмосфера прес-конференції була більш ніж дружня. Зірки з радістю спілкувалися з прихильниками та розповідали про своє відношення до нашого міста. Брати Борисенки запевнили, що Полтава – одне з їх улюблених міст, а дівчатка з гурту MMDANCE розповіли, що вже встигли побувати в Хрестовоздвиженському монастирі і навіть зробили традиційне фото в ложці з галушками.

На питання, чи збираються самі зірки відвідати малечу в інтернаті, однозначної відповіді отримати так і не вдалося. Борисенки з радістю підтримали цю ініціативу, а от гурту MMDANCE ця поїздка здалася небезпечною.

Після невеличкої автограф-сесїї , всі бажаючі вирушили до концерт-холлу «Вілла-Крокодила», де саме і мав проходити благодійний концерт. А охочих долучитися до благочинності було чимало - майже всі місця в залі були зайняті.

З запізненням майже в півгодини концерт розпочався. Ведучий Владислав Олійник побажав всім доброго вечора і запросив на сцену директора Зіньківського будинку-інтернату . Жінка трохи розповіла про життя своїх вихованців та подякувала організаторам за підтримку й допомогу.




Але в той день подарунки для малечі не закінчувалися. Лауреат премії «Гордість країни» Іван Литвинов приїхав до Полтави спеціально, щоб передати до Зіньківського інтернату картини. Хлопець майже все життя займається благо чинністю, та й сам не по чуткам знає як це, виховуватися в інтернаті. Ще підлітком він знайомився з зірками естради, а потім влаштовував безкоштовні концерти для вихованців інтернатів. Знаходив спонсорів, які купували в дитбудинку комп'ютери і нову техніку, допомагали з ремонтом і привозили вантажівки новорічних подарунків. Отже і на цей раз Іван не зміг лишитися осторонь, підтримавши акцію фонду «HelpGroup».




Після того, як подарунки були роздані, розпочався концерт. Дивно, але ні Рената Штифель, ні полтавський гурт London Hill не змогли змусити народ покинути насиджені місця і вийти на танцпол. Тільки брати Борисенки, своєю шаленою енергетикою «запалили» зал. Кожен співак виконував по декілька пісень, в перервах спілкуючись з прихильниками.






Під час концерту в залі були розміщені бокси для збору коштів на лікування хворих діток, але до самого кінця акції вони так і залишилися порожніми. Мабуть відвідувачі вирішили, що і так достатньо заплатили за квиток, а гроші краще витратити на черговий коктейль.




Концерт закривав гурт MMDANCE своїм запальним хітом про нелегке життя Бетмена. Майже весь зал підспівував і підтанцьовував виконавцям на танцполі.




Були і такі, що намагалися піднятися на сцену, та відчути себе хоч трішечки зіркою. Але таких «добровольців» охорона відразу відправляла на вулицю – подихати свіжим повітрям.




Ось так відбувся благодійний концерт в рамках програми «Врятуємо життя разом». Хочеться вірити, що такі заходи дійсно пробуджують в серцях людей доброту і бажання допомогати тим, то цього дійсно потребує.




Автор: Катерина Бєлозерцева
Фото: Катерина та Олексій Бєлозерцеви


Источник: news.studclub.poltava.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: