Новости ›› Полтава и область

Полтавці відвідали кінно-спортивне свято та страусину ферму (фото)

05.05.2014 10:00 | просмотров: 5538
2 травня пройшло традиційне кінно-спортивне свято в Дібрівці. Цим святом відзначили 126-річницю заснування Дібрівського кінного заводу №62 великим князем Дмитром Костянтиновичем Романовим. Полтавці на свято поїхали разом з туристичним клубом InGreen.

Розпочалося святкування номерами художньої самодіяльності та привітальним словом від керівника конезаводу Миколи Радченка. Далі гості спостерігали за театралізованими виступами та заїздами на рисаках.

Кінно-спортивне свято в Дібрівці з InGreen


Майстерну верхову їзду в показових виступах демонстрували учні Дібрівської середньої школи Аліна Іщенко,Володимир та Олександра Красюк, які займаються у кінно-спортивній секції при Дібрівському кінному заводі з тренером Тетяною Аторіною. А Тетяна Спиця та Сергій Передерій виконали кінну гру народів Азії «Дожени дівчину».

Кінно-спортивне свято в Дібрівці з InGreen


Захоплюючими були виступи кінно-козацького театру ТОВ АПК «Магнат» із Чернігівщини.

Кінно-спортивне свято в Дібрівці з InGreen


Всім вистачило і хліба і видовищ. А найбільш хвилюючими та довгоочікуваними були п'ять заїздів в яких взяли участь 17 коней рисистих порід та 7 наїзників. В результаті кожного заїзду обрано переможців. Свято тривало з 10 до 14 години.

Кінно-спортивне свято в Дібрівці з InGreen


Після свята полтавці відправилися в гості до страусів. За Миргородом є страусина ферма, де проживають 9 сімей африканських страусів. Це єдина ферма такого розміру на теренах Полтавщини і туристичний клуб InGreen першим організував поїздку сюди для збірної полтавської групи.

Страусина ферма Полтавська область з InGreen


Керуючий фермою Микола Мурашко дуже цікаво і з любов'ю розповідає на екскурсії про своїх вихованців. Страусина ферма - достойна вашої уваги - адже тут можна побачити, погодувати, погладити страуса, скуштувати продукцію страусівництва.

Керівник туристичного клубу InGreen - Ольга Влох


Також у спеціальній крамничці, на території ферми, кожен знайде сувенір для душі. Це може бути портмоне зі шкіри страуса, лікувальне страусине масло, розмальовні страусині яйця, страусині пера та інші ексклюзивні речі, які можна придбати лише на страусиній фермі. Ексклюзивні тури з Полтави на страусину ферму проводить лише туристичний клуб InGreen.

Учасники InGreen на страусиній фермі


Завершенням насиченого дня стало відвідування лісового господарства у селі Попівка. Це невеличке село надзвичайно культурне та благоустроєне, має власний гімн та герб. А на території лісового господартства можна побачити лебедів, качок, коней, павлінів, гаялів та інших тварин.

Попівка з InGreen


Тож 2 травня уасники поїздки від туристичного клубу InGreen зблизилися з природою, відвідавши кінно-спортивне свято, страусину ферму та лісове господарство.

Фото: Катерина Бєлозерцева


Источник: news.studclub.poltava.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: