Новости ›› Полтава и область

У Полтаві молодь агітувала за здоровий спосіб життя

13.09.2013 14:00 | просмотров: 863
У Корпусному Парку Полтави місцева молодь зібралася на спортивно- масове свято «Молодь за здоровий спосіб життя. На галявині напроти Монумента Слави, показовими виступами дитячо-юнацькі спортивні школи міста, спортивні організації та фітнес клуби агітували юнаків та дівчат долучитися до здорового способу життя й тренувань у різних секціях, клубах та федераціях.

«Такими заходами ми хочемо залучити наше підростаюче покоління до здорового та активного способу життя. Тільки завдяки наполегливим тренуванням можна досягти успіхів не тільки у спорті, а й у житті. Саме на вихованні здорової та освіченої нації наголошує в своїх соціальних ініціативах «Діти майбутнє України Президент Віктор Янукович», – сказав заступник голови – керівник апарату Валерій Пархоменко.

Посадовець передав вітання від керівника області та побажав юним спортсменам високих досягнень.

Розпочався захід із показового виступу представників Полтавської федерації тхеквондо. Молоді вихованці та їхні наставники продемонстрували основні елементи цього стилю єдиноборств. Показали свої здібності й юні гімнасти, футболісти та боксери. Гостей розважали танцями, піснями, цирковими номерами.

Понад 20 кращих працівників галузі «Фізична культура і спорт» отримали нагороди від місцевої влади. Особливо відзначили тренерсько-викладацький колектив ДЮСШ № 3 з плавання . За останні роки спортшкола за рейтингом спортивних результатів області посідає І місце.

За словами організаторів свята, минулорічний захід зібрав більше 1 тис. учасників. Проводять його з 2008 року.











Источник: np.pl.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: