Новости ›› Полтава и область

Анонімні Алкоголіки Полтави відзначили своє 16-річчя

23.04.2012 14:30 | просмотров: 1524
21 квітня в Полтаві Анонімні Алкоголіки провели конференцію з нагоди 16-тої річниці свого заснування. Урочисте відкриття зібрало більше 100 чоловік. В залі були люди, які успішно одужують від алкоголізму, а також їх вдячні родичі, які нарешті зажили спокійним та щасливим життям. На конференції були присутні гості з таких міст, як Кременчук, Миргород, Дніпропетровськ, Харків, Київ, Донецьк. У залі панувала дружня атмосфера, під час своїх виступів присутні дякували один одному за підтримку, а також наголошували, що в Полтаві дуже прийнятна атмосфера для виздоровлення від алкоголізму, а також духовного зросту та самовдосконалення.

Як відомо, в нашому місті діє 8 груп саподопомоги для залежних від алкоголю та наркотиків, а також одна група для їх близьких.

Нагадаємо, Анонімні Алкоголіки - це спільнота, що об'єднує чоловіків і жінок, які діляться один з одним своїм досвідом, силами і надіями, з метою допомогти собі та іншим позбутися алкоголізму. Якщо вашу родину спіткала проблема алкоголізму – не поспішайте кодуватися або йти до чаклунів – спробуйте спочатку звернутися за допомогою к людям, які вже подолали цю хворобу і зараз допомагають іншим справитися з цією бідою.
Телефон для консультацій: 65-39-16. Більш детальну інформацію можна дізнатися на сайті: http://aa-poltava.ucoz.ua/



Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
23.04.2012 16:37 Аноним
Я не алкаш, захочу - пить не буду

24.04.2012 14:25 Аноним
и на долго хватает?

От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: