Новости ›› Полтава и область

Програма бізнесу для оптимісток

13.01.2010 15:00 | просмотров: 1559
У Полтаві розпочалися тренінги для жінок, які здатні ризикнути й розпочати власний бізнес.

Протягом п’яти днів з 11 по 15 січня у Полтаві проходить безкоштовний тренінг для майбутніх бізнес-леді за програмою «Розпочни і вдосконалюй свій бізнес». Наше місто стало одним із дванадцяти в Україні, обраних для цього у рамках проекту Європейського Союзу та Міжнародного бюро праці «Рівність жінок і чоловіків у світі праці». Загалом планується навчити підприємництву 500 українок.

Як повідомив координатор проведення тренінгу у Полтаві Микола Окара, зараз у групі навчаються 20 полтавок. Серед них — одна жінка, яка вже має власний бізнес, чотири представниці громадських організацій, решта — безробітні.

— Цю програму в Україні впроваджує Ресурсний центр ГУРТ, — розповів Микола Миколайович. — Готуючись до тренінгу, ми знайшли людей, які, незважаючи на кризу, готові розпочати свій бізнес. Можна сказати, що це — програма для оптимісток, яких не лякає нинішня ситуація в країні. Однак і тим, котрі планують розпочати власну справу не просто зараз, а у перспективі, ці знання, безперечно, стануть у пригоді.

Щоб виявити таких оптимісток, були проведені співбесіди з безробітними, які перебувають на обліку в міському центрі зайнятості. На заняття запросили найактивніших з них. Обласний центр зайнятості надав приміщення для проведення тренінгу.

Під час тренінгу фахівці, сертифіковані Міжнародним бюро праці, навчатимуть жінок складати бізнес-план, маркетинговий план, працювати з персоналом, шукати джерела стартового капіталу, планувати фінансову стратегію власного підприємства тощо.

Якщо хтось не потрапив на заняття на цьому тижні, є шанс зробити це пізніше. Другий такий тренінг відбудеться у Полтаві з 25 по 29 січня. Зараз триває формування групи. Отже, жінки, які бачать себе у ролі бізнес-леді можуть звернутися до координатора тренінгу Миколи Окари за телефоном 51-84-31 або за електронною адресою 03profor@cz.poltava.ua



Источник: poltava.pl.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: