Новости ›› Полтава и область

У Полтаві відбулося фейеричне сімейне шоу «Ідеальна пара». Репортаж Студклуба

18.02.2008 10:30 | просмотров: 967
14 лютого у Міському будинку культури відбувся 4-й щорічний конкурс «Ідеальна пара». В цьому році у змаганнях на звання кращої взяли участь 4 пари: Світлана та Павло Міщенки, Ганна та Філіп Ханжин, Наталя та Євген Якименки та Оксана і Вітор Реки. До речі, у конкурсі мають право брати участь тільки одружені пари.

Цікаво те, що кожен глядач при вході в зал отримав солодкий подарунок від спонсорів – коробку цукерок.

Зал був не зовсім повний, але людей прийшло багато. Півгодинне чекання трохи втомило присутніх, але тільки-но завіса відкрилася, вся увага була прикута до сцени. Досить гарне яскраве оформлення додавало святкового настрою. Конкурс складався з 5 етапів: «Візитівка», «Ода коханню», «Хобі-фішка», «Сімейна страва» та «Пікантний подарунок».

В конкурсі «Візитівка» глядачам були представлені відеоролики з життя пари, з якого всі присутні могли отримати перше враження про конкурсантів. Другий конкурс «Ода коханню» був цікавіший. На сцені відбувалося театралізоване дійство, яким кожне подружжя показувало своє перше побачення і початок своїх відносин. На сцені з’являлися Принц і Принцеса, Майстер і Маргарита, ангели, Зевс, Афродіта…

Конкурс «Хобі-фішка» показав чим захоплюється кожна пара, що вміє краще інших. Глядачів вразила родина Міщенків (до речі, наймолодша пара). Світлана займається у цирковій студії, а Павло грає на гітарі. А на сцені молода мама (2 місяці тому Світлана народила сина) вразила акробатичними трюками на висоті. Все це під акомпанемент чоловіка, що грав їй на гітарі.

У конкурсі «Сімейна страва» господині змагалися на звання кращої. По черзі презентували вони свої страви, які потім куштувало журі. А в останньому конкурсі «Пікантний подарунок» як чоловікам, так і жінкам були поставлені важкі задачі. Чоловіки повинні були скласти гарний букет з квітів для своїх дружин, а дружини – за 10 хвилин створити собі вечірнє вбрання з простого відрізу тканини.

У всіх конкурсах по балам журі лідирувала артистична і «музична» пара №4 - Оксана та Віктор Реки. Вони й отримали перемогу та головний приз: телевізор та вечерю в ресторані на суму 500 гривень. А приз глядацьких симпатій отримала наймолодша пара Світлана та Павло Міщенки. Світлані 18 років, а Павлу – 22. Вони вже мають сина Ярослава.

Крім конкурсних змагань глядачів розважали танцями і піснями різні колективи. Нудьгувати не прийшлося нікому. Цікаво, що наприкінці свята відбулося нагородження школяра Коваленко Вадима, що написав найщиріше і найкрасивіше освідчення у коханні.


Ідеальна пара Полтави 2008

Нагородження пари, якій свою симпатію віддали глядачі

Коваленко Вадим - переможець серед школярів за найкраще освідчення

Ось такі вбрання створювали жінки за 10 хвилин зі шматка тканини

Сімейна страва від родини Река

Конкурс Сімейна страва

Наймузичніша родина

Хобі-фішка родини Якименко - рибалка, в чому їм допомагає 13-річна донька

Новости на СтудКлубе.

Новости на СтудКлубе.

Неймовірні трюки у виконанні молодої мами

Глядачів розважали танцювальні колективи

Новости на СтудКлубе.

Перше побачення в образі Майстра і Маргарити

Новости на СтудКлубе.

Кожна пара свій вихід намагалася зробити оригінальним

Новости на СтудКлубе.


Мавка
Студклуб
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: