Новости ›› Полтава и область

Вітали героїв спортивного року Полтавщини

06.12.2007 09:00 | просмотров: 760
Вчора у Палаці дозвілля „Листопад” відбулися урочистості з нагоди вручення І обласної премії „Герої спортивного року Полтавщини”. Її організатори – Полтавське обласне відділення Національного Олімпійського комітету України, управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації та міськвиконкому. Участь в акції взяли голова ОДА Валерій Асадчев, заступник голови обласної ради Володимир Марченко, перший заступник міського голови Валентин Герасименко.

Під відеокадри змагань, мистецькі номери і феєрверки присутні віддали честь і шану найкращим спортсменам, тренерам, людям, які давно й заслужено стали окрасою нашого міста, області, України і Європи. І тут немає перебільшення: до складу збірних команд України входить 35 спортсменів Полтави. Чотири полтавці включені до числа кандидатів на участь в Олімпійських іграх, що відбудуться у Пекіні. А ще є багатообіцяючий 8-тисячний резерв, який навчається у дитячо-юнацьких спортивних школах. Усе це, безумовно, свідчить: майбутнє полтавського спорту – досить обнадійливе. І влада намагається створити для цього всі можливі умови.

„Спортивною сенсацією року” визнано полтавця, майстра спорту міжнародного класу з веслування на байдарках та каное Дениса Камерилова. У номінації „Спортивна слава України” переміг кременчужанин Володимир Кисельов. Найкращими спортсменом і спортсменкою року стали полтавці Геворг Геворгян (дзюдо) та Оксана Щербак (легка атлетика). Звання „Меценат спортивного року” отримав ТОВ „Сучасний дім” (керівник – Леонід Соболєв).


Источник: rada-poltava.gov.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: