Новости ›› Полтава и область

Полтавських журналістів навчать розслідувати корупцію

20.03.2017 14:00 | просмотров: 1106
6-7 квітня у Черкасах для журналістів, блогерів та громадських активістів з Черкаської, Сумської та Полтавської областей проведуть дводенний тренінг «Протидія корупції. Роль ЗМІ у профілактиці корупційних проявів».

Учасників ознайомлять з основними аспектами журналістської роботи з виявлення корупційних проявів. Вони дізнаються про особливості антикорупційного розслідування та алгоритм його проведення, основні методи збору інформації, аспекти юридичної та фізичної безпеки журналіста під час проведення розслідування, особливості пошуку інформації в мережі Інтернет та реєстрах відкритих даних.

Серед спікерів — відомі українські журналісти-розслідувачі, автори матеріалів на «Слідство.Інфо», «Свідомо», «Схеми» Максим Опанасенко, Марія Землянська та Анастасія Іванцова.

Тренінг проводиться в рамках проекту за підтримки Freedom House.

Організатор ― Інститут аналітики та адвокації (ІАА). Учасникам із Полтави і Сум компенсують витрати на проїзд за наявності автобусних чи залізничних квитків (лише плацкарт, купе, Інтерсіті 2 класу) і забезпечать проживання. Також організатори забезпечують харчування усіх учасників.

Для участі у тренінгу потрібно заповнити анкету за посиланням: https://goo.gl/RW6npQ.

Останній термін реєстрації ― 28 березня.

У результаті фінального відбору у тренінгу візьме участь 21 учасник.
Для довідок телефонуйте на номер (066) 181-1512 або пишіть на електронну адресу iradomnenko1989@gmail.com.

Нагадаємо, що ІАА оголосив конкурс журналістських матеріалів. Ми відзначимо переможців у трьох номінаціях: «Найкраща журналістська робота про реформи на місцевому рівні», «Найкраща журналістська робота про питання толерантності» та «Найкраще журналістське розслідування корупційних проявів».

Детальні умови участі у конкурсі — у положенні
(https://goo.gl/LATzKG). Організатори просять обов’язково з ним ознайомитися перед тим, як реєструватися, щоб уникнути непорозумінь. Представники ІАА обіцяють дати відповіді на всі питання, які виникнуть у зв’язку з цим.

Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: