Новости ›› Полтава и область

Як стати блогером (навчання для жінок)

28.02.2017 17:00 | просмотров: 832
До участі у Школі запрошуються жінки, які мешкають у Полтаві та Полтавській області, а також тих, що є внутрішньо переміщеними особами та мають на меті опанувати або покращити навички блогерства (у різних форматах – тексти, аудіо, відео, мультимедіа).

Школа відбудеться 9-10 березня у Полтаві. Відібрані учасниці отримають персональні запрошення з повідомленням часу та місяця проведення. Всі витрати, пов’язані із переїздом до місця проведення Школи, покриваються за кошти Фонду Чорноморського співробітництва у рамках Програми захисту прав внутрішньо переміщених жінок “commUNITY”.“#commUNITY”

Мета проекту – підвищення професіоналізму лідерів жіночих організацій, особливо у сільській місцевості, у сферах онлайн правозахисту, а також – розвиток блогерства для запобігання конфліктів та ведення мирних переговорів шляхом об’єднання лідерів у Дніпропетровській, Полтавській, Луганській і Донецькій областях в єдину блог-платформу.

Для участі у навчанні бажаючим необхідно до 6 березня 2017 року заповнити цю анкету: https://goo.gl/forms/gETYGRjoDNYsRJ9A3
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: