Новости ›› Полтава и область

На Полтавщині пройшов обласний чемпіонат з хокею

01.02.2017 15:00 | просмотров: 690
У селі Новоселівка під Полтавою відбувся чемпіонат області з хокею з шайбою. Як повідомили у Полтавській РДА, змагання організовані обласним Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту і обласна організація фізкультурно-спортивного товариства “Колос” АПК України.

З вітальним словом виступили Вячеслав Тягло – заступник начальника відділу з питань фізичної культури і спорту Управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, Анатолій Головань – голова обласного ВФСТ «Колос» АПК України та Олексій Губічев – заступник голови райдержадміністрації, які привітали спортсменів – мужніх і сильних духом людей, справжніх чоловіків, а також подякували спонсору хокейної команди “Кальвадос” с.Лісові поляни Полтавського району Юрію Товмі за те, що не шкодуючи ні власного часу, ні сил, ні коштів, зуміли на відмінно підготувати місце проведення змагань.

Участь в чемпіонаті області взяли ХК «Кальвадос» (збірна команда з м.Полтава-Полтавського р-ну), ХК «Гадяцькі кабани» (Гадяцький р-н) та ХК «Гадяч» (збірна команда з Гадяцького, Лохвицького та Котелевського районів), саме ці команди – фіналісти регіональних змагань. Даний чемпіонат проводився за коловою системою у одне коло згідно жеребкування, тривалістю гри по 20 хвилин без зупинки часу.

Переможцями заходу виявились більш досвідчені гравці, котрі змагались на базі команди «Кальвадос». А 2-3 місце розподілили гравці гадяцьких команд.

За підсумками чемпіонату команди переможці та призери в окремих номінаціях (кращий воротар, бомбардир, захисник) нагороджені кубками, медалями та грамотами.

Источник: np.pl.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
13.02.2017 21:22 Мангура Олександр
ХК"Гадяч" - це Гадяцький р-он, а ХК"Гадяцькі кабани - цезбірна Гадяцького, Лубенського та Хоролського р-ону

От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: