Новости ›› Полтава и область

ПолтНТУ завоював нагороди у міському конкурсі «Волонтер року»

08.12.2016 15:00 | просмотров: 559
У міському конкурсі «Волонтер року» волонтерський загін ПолтНТУ «Volontaire PoltNTU» одержав дві нагороди за свою активну роботу на благо нашої країни.

Полтавський міський центр соціальних служб для сім’ї дітей та молоді з метою популяризації, активізації та підтримки волонтерського руху у м. Полтава, своєрідного підбиття підсумків роботи волонтерів міста протягом поточного року, провів гала-концерт та урочисте нагородження переможців п’ятого міського конкурсу «Волонтер року». До святкових урочистостей долучився і Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка, який завжди підтримував та розвивав волонтерський рух .




У конкурсі взяли участь більше двадцяти волонтерських загонів міста, які займаються різноманітною діяльністю. Так, перемогу у номінації «Кращий волонтерський загін у сфері охорони та збереження навколишнього середовища і тварин» одержала команда Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, волонтерський загін «Volontaire PoltNTU», а за активну волонтерську діяльність подякою був нагороджений студент ПолтНТУ, член волонтерського загону «Volontaire PoltNTU» Анатолій Василенко.




Науково-педагогічний та студентський колектив Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка традиційно здійснює активну соціальну та волонтерську роботу, саме підтвердженням цього є чергова відзнака на міському конкурсі.

Источник: pntu.edu.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: