Новости ›› Полтава и область

Полтавська влада не реагує на електронні петиції

25.11.2016 16:00 | просмотров: 1771
В рамках проведення благодійної акції: „Підтримай заходи з запобігання травматизму” було ініційовано подання до Полтавської міської ради двох електронних петицій, що набрали необхідну кількість для розгляду голосів, в березні 2016 року:

- Про ремонт асфальтної частини дороги (спуску) з Білої альтанки;

- Про ремонт сходинок центрального підземного пішохідного переходу.

Наразі, зроблений лише поточний ремонт асфальтної частини (спуску) з Білої альтанки.
Згідно листа міськвиконкому № 02-11/233 від 18.05.2016 року, має бути заплановано виготовлення проектно-кошторисної документації для проведення робіт з капітального ремонту вказаної ділянки та про початок капітального ремонту підземного пішохідного переходу на перехресті вулиць Соборності та 1100-річчя Полтави.

Перший заступник директора Полтавської обласної благодійної організації «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги» Андрій Олєйніков повідомив, що відповідь ( 2 шт.), яку отримала асоціація від управління житлово-комунального господарства Полтавського міськвиконкому просто вразила своєю безвідповідальністю та непрофесіоналізмом. Замість того, щоб приступити до вирішення порушених питань та поінформувати про вжиті заходи, чиновники надають відписки.

Це називається – планування діяльності, тим більше, дані об’єкти заходяться в центральній частині міста, а перехід, біля міськвиконкому. В листі від комунальників зазначено, що можливість проведення робіт по ремонту підземного переходу буде розглянута впродовж 2017 року, за умови відповідного фінансування. А в 2016 році, чого не було заплановано? Ці об’єкти заходяться в занедбаному стані вже не один рік, а зимою вони є зоною підвищеного травматизму, адже щодня, там пересувається велика кількість людей: інваліди, матері із колясками, люди похилого віку, діти, пересічні громадяни, тощо.

Зазначені питання не вимагають надзвичайних витрат, дій, робіт, знаходяться в компетенції міської влади та мали були вирішені самими чиновниками без нагадувань, скарг, петицій. Чиновники, мало того, що самі не контролювали належний стан цих дільниць, а і проігнорували волю полтавців, які підписали зазначені петиції. Дані питання вирішуються впродовж 1-2 кварталів, а вони їх переносять на наступний рік. Крім того, чиновники навіть не в змозі, без помилок написати прізвище адресата, однакову помилку вони зробили у двох своїх листах, які готували два різних виконавця та підписував керівник, це пів сторінки текста-відписки.

Через такі дії чиновників, асоціація вирішила не проводити осінню акцію «Підтримай заходи із запобігання травматизму”, через те, що має сумніви, що буде щось зроблено, коли такі незначні питання переносяться на наступний рік, адже ми очікували, що влада підтримає гарні ініціативи мешканців та вирішить питання, натомість, ми бачимо неповагу та ігнорування. Кожен полтавець має змогу переконатися в тому, що ці об’єкти мають занедбаний вигляд, що не є сумісним із гаслом «Полтава-туристична», а під час снігу та криги – гарним об’єктом для травматизму, наслідки якого прийдеться лікувати в закладах охорони здоров’я міста, на якість послуг яких полтавці мають численні нарікання.

Враховуючи викладене, благодійна організація підготувала та направила відповідне звернення до Полтавського міського голови із проханням терміново вирішити ці питання, взяти їх під особистий контроль та доручити їх виконання більш кваліфікованим та дієвим працівникам.

Асоціація і надалі буде контролювати розгляд цих петицій та інформувати про це мешканців міста Полтави.
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
26.11.2016 09:12 Аноним
Зачем вообще такая влада нужна, чтобы бабло стрич

27.11.2016 12:37 Аноним
вот мрази!

От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: