Новости ›› Разное

Полтавських студентів просять врятувати життя сироти на благодійному балу

11.11.2016 15:00 | просмотров: 944
Традиційно восени для студентів міста проходить благодійний студентський бал під патронатом мера. 10-тий благодійний бал «Допомогти так легко» проведуть 14 листопада о 18. 30 год. в дискотечно-виставковій залі міського Будинку культури. Захід покликаний зібрати кошти на лікування полтавця, студента 5-го курсу ВДНЗУ «УМСА» Ростислава Омельяненка. Його діагноз – дифузна медіастенальна В-гігантоклітинна лімфома з ураженням інтраабдомінальних лімфатичних вузлів.

Давид Джалагонія, керівник Всеукраїнського благодійного фонду допомоги та розвитку «Help Group» розповідає, що Ростислав звернувся до їхньої організації приблизно 3-4 тижні тому. Проте лікування вже почали.

– На сьогоднішній день хлопцю провели чотири хіміотерапії, можливо курс продовжать ще на чотири. Кожна коштує від 5 до 8 тисяч гривень.

Якщо не проведуть курс «хімії», то буде курс променевої терапії, що коштує від 12 до 18 тисяч гривень. Тому говорити, як зараз він себе почуває, ми не можемо. За цим спостерігають лікарі. Найближчим часом вони мають сказати, яка ситуація зі здоров’ям і яке лікування необхідне: хіміотерапія чи їхати в Київ на променеву терапію.

Нині організація ще не зібрала великої суми на лікування. Тому розраховують поки що на благодійний бал. Студенти певним чином ініціювали збір коштів для лікування Ростислава. До цього збирали гроші за рахунок благодійного аукціону побачень, що відбувся наприкінці жовтня.

– Знайти гроші самотужки хлопцю важко, – ділиться Давид Джалагонія, – оскільки він, як виявилося, сирота і мешкає з бабусею, до того ж навчається в Медичній академії.

– Крім балу, місця збору коштів на лікування хлопця поки що немає. Можливо встановимо благодійні бокси і проведемо інші заходи. – розповідає Давид Джалагонія, – Подивимося, скільки зберемо на балу і подальший стан здоров’я хлопця.

Тож Управління у справах сім'ї, молоді та спорту, Студентська рада Полтави та Всеукраїнський благодійний фонд допомоги та розвитку «Help Group» запрошують студентів цікаво провести час та допомогти Ростиславу Омельяненку одужати.

Источник: kolo.news
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: