Новости ›› Полтава и область

Коли будуть розглянуті петиції полтавців?

04.11.2016 15:00 | просмотров: 1120
В рамках проведення благодійної акції: „Підтримай заходи з запобігання травматизму”було ініційовано подання до Полтавської міської ради двох електронних петицій, що набрали необхідну кількість для розгляду голосів, в березні 2016 року:

- Про р емонт асфальтної частини дороги (спуску) з Білої а льтанки ;

- Про ремонт сходинок центрального підземного пішохідного переходу .

Наразі, зроблений лише поточний ремонт асфальтної частини (спуску) з Білої альтанки.

З гідно листа міськвиконкому № 02-11/233 від 18.05.2016 року, має бути заплановано виготовлення проектно-кошторисної документації для проведення робіт з капітального ремонту вказаної ділянки та про початок капітального ремонту підземного пішохідного переходу на перехресті вулиць Соборності та 1100-річчя Полтави. Після цього, відповідей ми не отримували.

Перший заступник директора Полтавської обласної благодійної організації «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги» Андрій Олєйніков не розуміє, чому відповідні служби не знають, що їм потрібно робити? Навіщо громадяни тоді подають петиції? Якщо в нас всі гарно працюють, то чому питання, вирішення яких не вимагає багато часу та коштів, не вирішуються?





Перехід знаходиться в самому центрі нашого міста, біля міськвиконкому та має такий жахливий вигляд, як ніколи не мав, дорога із Білої альтанки теж залишає бажати кращого. Цими об’єктами, щодня пересуваються тисячі полтавців, вони мають бути надійними та мати естетичний вигляд. Тому місцевій владі пропонують виконати волю мешканців міста, які підписали дві петиції, активізувати роботу в даному напрямку та повідомити полтавцям про вжиті заходи на сайті міськради, в розділі «Електронна петиція».



Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
04.11.2016 15:54 Аноним
чинушки своих обязанностей не знают, какой там ответ писать, что то делать, это же так сложно

От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: