Новости ›› Полтава и область

Зірки та іноземці обирають екскурсії від InGreen. А з ким Ви поїдете на колядки в Гоголеве? (ФОТО)

01.11.2016 10:00 | просмотров: 2968
Туристичний клуб InGreen невтомно дивує цікавими маршрутами та небанальними тематичними екскурсіями, що допомагають отримати нові враження та емоції від життя.

В останні вихідні жовтня учасники клубу відвідали два музеї Полтавщини, що вже кілька років поспіль входять до рейтингів найнезвичаніших та найколоритніших туристичних об’єктів України. А й справді, Музей Весілля у Великих Будищах та Національний музей-заповідник М.В. Гоголя в селі Гоголеве – це подвійний must visit для кожного затятого поціновувача мандрівок Україною.



Екскусії від туристичного клубу InGreen завжди цікаві, насичені та якісно організовані. Навіть талановитий український бандурист Віктор Пашник поїхав пізнавати історію Полтавського краю саме із туристичним клубом InGreen. Віктор Пашник напередодні виступав із другим сольним концертом у Галереї Мистецтв




Показово, що для організації якісного змістовного дозвілля він обирає InGreen теж другий рік поспіль. В минулому музикант вже їздив к клубом екскурсійним маршрутом «Старовинними садибами і парками Слобожанщини» та співав на славнозвісних «Співочих терасах» в селі Городнє.
Цього разу він слухав чарівні українські пісні у Музеї Весілля. А от «грали весілля» не просте, а англомовне. Адже нареченим був громадянин Франції, який «брав за дружину» чарівну полтавку.




Показово, що іноземні туристи регулярно довіряють свій відпочинок туристичному клубу InGreen. Наприклад, постійним учасником подорожей клубу є шотландський фотограф Стівен Дженсен. До речі, він теж був у музеї весілля під час найпершої зимової поїздки «На колядки в Гоголеве та Музей Весілля». Вона відбулася в січні 2014 року.


Перша поїздка з Полтави "На колядки в Гоголеве та музей Весілля" - 05.01.2014. Організатор: ТК InGreen. Фото: Стивен Дженсен


Показово, що аж два роки поспіль ця зимова поїздка з Полтави була ексклюзивною і організовувалася лише туристичним клубом InGreen. Жодна інша туристична організація міста Полтава не збирала індивідуальних учасників для зимової мандрівки «На колядки в Гоголеве та музей Весілля». Зараз вже можна знайти подібні пропозиції. Але навіщо обирати «подібне», якщо можна обрати найкраще?

Тож жовтнева мандрівка до музею Гоголя та музею Весілля пройшла вдало. І тепер будемо із нетерпінням чекати авторської подорожі «На колядки в Гоголеве та музей Весілля» у січні із туристичним клубом InGreen.




Колядування – найпоетичніше Різдвяне дійство, що відроджене у гоголівській садибі. Кожен відвідувач зможе відчути атмосферу ХІХ століття. Приємною несподіванкою для вас стане зустріч із «мамою» Гоголя, його «молодшою сестрою Ольгою», які поділяться цікавими спогадами. У флігелі, у своєму робочому кабінеті, «письменник» буде працювати над створенням своїх геніальних творів. Полум’я та аромат свічок, гра напівтіней, інтер’єр епохи створять незабутнє враження загадковості та містики.



Дійство створене на контрасті, тому продовжать «мандрівку» українські колядки. Парубки та дівчата у святкових національних костюмах із музиками, міхоношою, козою, різдвяною зіркою та іншими героями наповнять гоголівську оселю святковим настроєм. Душу кожного присутнього засіють не тільки зерном , а й побажаннями добра, здоровя, злагоди та миру! Для вас буде можливість посмакувати чаєм на цілющих травах та медом із пасіки Рудого Панька. Завітайте, щоб доторкнутися до духовних перлин українського народу, описаних великим Гоголем у його невмирущих творах!

Перша поїздка з Полтави "На колядки в Гоголеве та музей Весілля" - 05.01.2014. Організатор: ТК InGreen. Фото: Стивен Дженсен


Зірки та іноземці їдуть на екскурсії з InGreen. А кому Ви довіряєте свій відпочинок?



Автор фото з поїздки 29.10.2016 - Катерина Белозерцева
Спільнота - https://vk.com/belozertsevaphoto Сторінка - https://vk.com/katysha_belozertseva



Источник: news.studclub.poltava.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: