Новости ›› Полтава и область

У Полтаві відбудеться антикорупційний тренінг “Судова реформа в Україні: інструменти громадського контролю”

28.10.2016 13:00 | просмотров: 493
12 листопада у Полтаві пройде безкоштовний антикорупційний тренінг Руху ЧЕСНО в рамках кампанії ЧЕСНО.Фільтруй суд! на тему “Судова реформа в Україні: інструменти громадського контролю”. До участі у тренінгу запрошуються активні представники громадянського суспільства, волонтери, учасники громадських рухів/антикорупційних кампаній, журналісти, активні студенти з Полтави та області.

Під час заходу учасники матимуть нагоду познайомитися з головними викликами та пріоритетами судової реформи в Україні, обговорити можливості своєї участі в процесі очищення суддівських лав. Тренінги проведуть регіональні координатори кампанії ЧЕСНО.Фільтруй суд!, учасники антикорупційної школи “Майстерня активних громадян”. На антикорупційному тренінгу учасники дізнаються про судову реформу в Україні і про те, які можливості вона дає громадським активістам, а також навчаться ефективно використовувати інструменти громадського контролю за судовою системою.

Такі тренінги протягом листопада-грудня пройдуть в усіх регіонах України та мають на меті залучити регіональних активістів до процесу реалізації судової реформи та ознайомити їх із інструментами громадського контролю діяльності судової системи.

Тривалість тренінгу 5,5 годин (10:00 - 15:30).

Участь - безкоштовна. Організатори забезпечать відібраних на конкурсній основі учасників харчуванням та відшкодують витрати на проїзд. До участі відбиратимуть лише зареєстрованих учасників з Полтавської області! Для реєстрації - необхідно обов’язково заповнити ЗАЯВКУ – http://bit.ly/chesnosudregions.

Зверніть увагу!
Реєстрація на тренінг завершується 9 листопада (за три дні до дати проведення)!

За додатковою інформацією щодо участі у заході звертайтеся за електронною адресою activecitizens.ua@gmail.com.
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: