Новости ›› Полтава и область

Хто вони, кращі інтелектуали міста?

27.10.2016 14:00 | просмотров: 612
26 жовтня у resto-club «Podium» студенти Полтави з 16 вищих навчальних закладів міста змагались за звання найрозумніших. Турнір з інтелектуальної гри «Брейн-ринг» вже став доброю традицією у нашому місті та проходить вже кілька років поспіль. Традиційно, але щораз він є присвячений певним історичним подіям, відзначенню знакових дат тощо. Цьогоріч організатори, управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради, Полтавський обласний клуб інтелектуальної творчості «Що? Де? Коли?» та Студентська рада міста приурочили турнір до Дня вигнання з України нацистських окупантів.

– Інтелектуальне дозвілля для молоді, популяризація кращих здобутків національної, культурної та духовної спадщини, героїчного минулого та сьогодення українського народу, виховання юнаків та дівчат патріотами Полтави, патріотами України – ось мета нашого заходу, – говорить начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міськвиконкому Олена Ромас. – Це єднання молоді довкола спільної ідеї! Це чудова можливість провести час і весело і корисно. Турнір проходить уже вшосте, приємно відзначити, що кожного року кількість команд-учасників – збільшується!




Справжня інтелектуальна боротьба точилася між командами-учасниками. Молодь показувала силу у знанні історії, а саме: визвольний рух українського народу, визволення України від нацистських окупантів, громадсько-політична діяльність історичних діячів, а також загальновідомі знання з галузей культури, освіти, мистецтва, тощо.

А кращими інтелектуалами стали:

І місце – команда Полтавського університету економіки і торгівлі «Логос»;

ІІ місце – команда Полтавського національного педагогічного університету імені В.Короленка «Вендета»;

ІІІ місце – команда Української медичної стоматологічної академії «Будни и досуг студентов-медиков»;

VI місце – команда Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого «Бастіон».




Найрозумніші учасники з команди «Логос» були нагороджені кубком, солодкими подарунками від управління-організатора та цінними подарунками від партнерів заходу. Без сюрпризів не лишились й інші учасники: усі вони отримали дипломи й також цінні подарунки від спонсорів.

Источник: rada-poltava.gov.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: