Новости ›› Полтава и область

Уперше ФК “Полтава” вийшла до 1/4 фіналу Кубка України

27.10.2016 12:00 | просмотров: 519
Учора у Полтаві на стадіоні «Локомотив» відбувся матч 1/8 фіналу Кубка України з футболу між першоліговим ФК «Полтава» та представником «Ліги Парі-Матч» львівськими «Карпатами». Полтавці перемогли і вибили «елітних» гостей з турніру. Рахунок – 2:1, пише sport.pl.ua.

ФК «Полтава»: Кринський, Дмитренко, Ковтун, Кушніренко, Лещенко, Лісовий, Вовкодав (Недоля, 46 (Сокуренко, 90+7), Соломка, Зеленевич, Трояновський (Воронченко, 90+2), Дегтярьов

Головний тререр: Юрій Ярошенко
ФК «Карпати»: Підківка, Зубейко, Лобай (Ярошенко, 90+4), Нестеров, Кравець, Мірошниченко (Окечукву, 46), Чачуа, Худоб’як, Грисьо, Костевич (Страшкевич, 90), Бланко-Лещук

Головний тренер: Олег Дулуб

Голи: Ковтун (4), Трояновский (43) — Окечукву (54)
Від «Полтави» у цьому матчі ніхто нічого не чекав. В останніх матчах команда Юрія Ярошенка показувала різні результати від поразки від «Авангарда» до перемоги над «Десною». Тож чекати перемоги над суперником, який на дивізіон вищий за класом, могли лише найбільш відчайдушні оптимісти. В той же час «Карпати» під керівництвом нового наставника Олега Дулуба перебувають лише в пошуках своєї гри,і кубковий вояж до Полтави розглядався як чудова можливість дати футболістам проявити себе.

Обидва голи прийшли до нас з правого флангу атаки. Вже на четвертій хвилині подача кутового обернулася голом Олексій Ковтуна і оплесками від вболівальників — 1:0. Другий гол теж став наслідком активних дій на фланзі. Тільки тепер вже Трояновський відгукнувся на передачу свого партнера — 2:0.

Емоції на трибунах передалися і футболістам на полі. Воно й не дивно, адже глядачі розташовуються до поля доволі близько і футболісти з арбітрами чують кожен вигук і кожну «підказку».

Після перерви львів’яни дещо «замкнули» полтавців на своїй половині поля. На 54-й хвилині це вилилося у гол від Окечукву. Проте перший гол «Карпат» став для них єдиним, хоча моментів для другого взяття воріт було вдосталь.

У підсумку, ФК «Полтава» вийшла до 1/4 фіналу Кубка України. До слова, чвертьфіналістом стала і полтавська «Ворскла», яка у Рівному мінімально переграла «Верес».

Источник: np.pl.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: