Новости ›› Полтава и область

Сушка в ПолтНТУ

25.10.2016 14:00 | просмотров: 785
У ПолтНТУ було організовано проект з обміну фотографіями «Сушка в ПолтНТУ» в якому взяли участь студенти ПолтНТУ.

У ПотНТУ було організовано проект з обміну фотографіями «Сушка в ПолтНТУ». Фотосушка – це нагода різним фотографам обмінятися своїми знімками. Суть проекту полягає в тому, що будь-який учасник може «просушити» свої роботи. В обмін на свої фотографії можна забрати будь-які інші. Фотосушки вже відбулися більш ніж в 100 містах світу і в них взяли участь понад 45000 авторів. А сьогодні відбулася фотосушка і в ПолтНТУ.




Привітали учасників та гостей фотосушки одні із ініціаторів даного проекту в ПолтНТУ голова профбюро будівельного факультету Олександр Дроботя і заступник голови профспілкового комітету студентів та аспірантів Єфіменко Олена. Вони побажали учасникам гарного настрою, перемог та натхнення у своїй непростій роботі.




За результатами фотосушки було визначено троє кращих фотографів, яких потім нагородили цінними подарунками за підтримки профспілкового комітету студентів. До складу журі конкурсу входили президент студентського парламенту Даценко Володимир та заступник голови профспілкового комітету Єфімєнко Олена. Доки журі конкурсу визначали переможців, гості насолоджувались переглядом фотографій.




Всі присутні залишились приємно вражені даним заходом. З нетерпінням чекаємо на наступний проект в ПолтНТУ.
Альона Косташ,




ІАЦ ПолтНТУ

Источник: pntu.edu.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: