Новости ›› Полтава и область

Про роботу Полтавського міського центру соціальних служб для сім"ї, дітей та молоді

25.10.2016 09:00 | просмотров: 446
Спеціалісти Полтавського міського центру соціальних служб для дітей, сім'ї та молоді проводять системну роботу із сім'ями, дітьми та молоддю, що опинилися у складних життєвих умовах. Одним із важливих напрямків роботи Центру є соціальне супроводження прийомних сімей. На даний час під пильним наглядом фахівців ПМЦССДСМ знаходиться 3 прийомних родини, у яких виховується 5 дітей-сиріт, та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також 2 дитячі будинки сімейного типу, де виховується 11 дітей.

Також працівники Центру здіснюють постійно перевірку умов, у яких знаходяться соціально незахищені чи неблагополучні сім'ї. За минулий тиждень проведено більше 52 відвідувань таких родин за місцем проживання та надано понад 100 індивідуальних консультацій. Не залишилися поза увагою і сім'ї, яким призначено допомогу при народженні дитини. За період з 17 по 23 жовтня спеціалістами Центру було відвідано 20 таких родин, у них 25 дітей. Фактів нецільового використання допомоги при народженні не було виявлено.

З метою з'ясування проблем дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування спеціалісти Центру постійно з ними спілкуються. Також за минулий тиждень спеціалісти надали близько 15 індивідуальних консультацій.

Не залишаються поза увагою фахівців Центру неповнолітні, що засуджені до покарання, не пов'язаних з позбавленням волі. За період з 17 по 23 жовтня цього року, соціальними послугами охоплено 8 осіб.

Впродовж минулого тижня до Полтавського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді звернулося чотири сім'ї з проблемами інвалідності та двоє - з обмеженими можливостями. Спеціалістами Центру надано понад 10 консультацій особам даної пільгової категорії.

Окрім того, за цей період зареєстровано додатково 3 особи з числа внутрішньо переміщених осіб, які отримали необхідну соціальну підтримку та було складено соціальний паспорт 8 демобілізованим військовослужбовцям із зони АТО та надано соціальні послуги.

Источник: rada-poltava.gov.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: