Новости ›› Полтава и область

На «Лтаві» стартує 7 сезон телевізійного конкурсу молодих виконавців «Квадрат Успіху»

11.10.2016 16:00 | просмотров: 1354
«Квадрат Успіху» - це легендарний музичний проект «Лтави». Протягом 20-ти років «Квадрат У» не тільки підтримує молодих виконавців, а й дає реальний шанс зробити важливий крок назустріч своїй омріяній музичній кар’єрі.

Телевізійний конкурс молодих виконавців сучасної української пісні «Квадрат Успіху» відкрив чимало яскравих талантів не тільки українській публіці, а й іноземному слухачу. Учасників конкурсу знають і люблять у різних країнах світу. Зупинятися на цьому не хочеться, тому 7 сезон готує ще більше сюрпризів як для глядачів, так і для учасників конкурсу.



«У березні 2017 року музичний проект "Квадрат Успіху" святкує 20 років. Наша команда вирішила підготуватися до цієї події заздалегідь! Зараз триває рекламна кампанія, в листопаді проведемо кастинг на вихід у телевізійний відбірковий тур. 29-го січня журі оцінить сильніших і обере 16 вокалістів для смс-голосування. Плани масштабні. Святкувати будемо гучно, з любов'ю до свого, українського!», - говорить ведуча проекту Юлія Стемковська.




Команда «Квадрата У» готує багато сюрпризів, але вже зараз відомо, що переможець майбутнього сезону отримає запис пісні, зйомку відеокліпу та путівку до Європи.

Тож не проґавте свій шанс. Заповнюйте анкету на офіційному сайті «Лтави» та слідкуйте за оновленнями, цікавими публікаціями та новинами про процес підготовки проекту у соціальних мережах та на сайті філії НТКУ «Лтава».

Катерина Шаповал
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: