Новости ›› Полтава и область

Опалювальний сезон у Полтаві розпочнеться з 11 жовтня

10.10.2016 13:00 | просмотров: 400
Влада Полтави пообіцяла завтра увімкнути опалення у закладах соціальної сфери, а до кінця тижня — в усіх помешканнях.

З 11 жовтня у Полтаві розпочинається опалювальний сезон. Таке рішення прийняв міський голова Олександр Мамай, який сьогодні провів робочу нараду з керівниками комунальних підприємств та надав відповідне доручення. Про це повідомила прес-служба Полтавської міськради.

Включення тепла відбуватиметься поетапно. Уже завтра, 11 жовтня, розпочнуть вмикати опалення в лікарнях, дитячих садочках, школах та інших закладах соціальної сфери.

За інформацією прес-служби міськради, до кінця тижня опалення працюватиме в усіх полтавських помешканнях.

З приводу початку опалювального сезону «Полтаватеплоенерго» оприлюднило графік підключення котелень, з гідно з яким усі об’єкти мають запрацювати упродовж 1-2 дня опалення.

Нагадаємо, цього тижня синоптики прогнозують зниження температури до 5 градусів вночі та вдень. Минулого року опалювальний сезон стартував 8 жовтня.

З 1 липня 2016 року тарифи на опалення підприємства «Полтаватеплоенерго» для абонентів житлових будинків становлять 1 350,66 грн/Гкал (зквартирними або будинковими приладами обліку теплової енергії) та 30,26 грн за 1 кв. м за місяць (без будинкових та квартирних приладів обліку).

Источник: poltava.to
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: